Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

Terraining workshop

Discussion in 'Requests' started by rysnt11, Apr 22, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. xDeathKnightx

    xDeathKnightx

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    1,243
    Resources:
    24
    Icons:
    8
    Packs:
    3
    Maps:
    13
    Resources:
    24
    Yes i have, i have changed the creeps in the palace area.
     
  2. rysnt11

    rysnt11

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    2,051
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    @blindman:
    Hello my advisor, i have a job for you, but after i got the permission from the requester to re-direct the terraining to you, cureently i workin on xxalmrxxx's map

    @all staff:
    Updated the main post to linking the posts
     
  3. Drunken_Jackal

    Drunken_Jackal

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    2,706
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Ok sure. What kind of map?
     
  4. rysnt11

    rysnt11

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    2,051
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Do you know about civil wars?
    Some sort of it, i'll let you know when the requester has replied to me
     
  5. HOooDy

    HOooDy

    Joined:
    Jan 29, 2011
    Messages:
    662
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Request !!!

    Desired Area:
    Tileset: Ashnavale " BIG SIZE "
    Deadline: only put a dead line if you are in a serious hurry, in form DD-MM-YY.
    Theme: Forest
    Import:Born2modicate pack !!!
     
  6. rysnt11

    rysnt11

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    2,051
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    @blindman: can you handle the above one?
    @jones: where is the pack??
    I don't see any link
     
  7. HOooDy

    HOooDy

    Joined:
    Jan 29, 2011
    Messages:
    662
    Resources:
    0
    Resources:
    0
  8. HOooDy

    HOooDy

    Joined:
    Jan 29, 2011
    Messages:
    662
    Resources:
    0
    Resources:
    0
  9. rysnt11

    rysnt11

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    2,051
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    @jones: you need to reduce the usage of grass...
    and did you see the criteria?
    No imported doodad allowed...
    Make a native wc3's terrain
     
  10. XPQJ

    XPQJ

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Messages:
    336
    Resources:
    2
    Maps:
    2
    Resources:
    2
    @Jones
    first screenshot has awful looking horizon, make sure you put something there like trees or what not fading away into the distance. Use Advanced-View entire map to remove the blackening effect of far away things so you can add more details to the screenshot in the distance and use fog to control where the horizon starts. Try to if you make doodad grass similar to a tile then you may want to consider mixing up the grass a bit so its not so static.

    @rysnt11 the last job I did was accepted by the requester so anymore tasks I am ready.
     
  11. rysnt11

    rysnt11

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    2,051
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    @xpqj:
    Yeah, currently, only jones' request was delayed, i hope blindman can take it, let's wait for him, if he didn't take it, then you can go on and take it
     
  12. Nightblade

    Nightblade

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    511
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Thanks a lot xpqg! (+rep)
     
  13. xDeathKnightx

    xDeathKnightx

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    1,243
    Resources:
    24
    Icons:
    8
    Packs:
    3
    Maps:
    13
    Resources:
    24
    Alright, ready for another assignment.
     
  14. Drunken_Jackal

    Drunken_Jackal

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    2,706
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    I might get to do, but right we use non imported doodads?
     
  15. Oziris

    Oziris

    Joined:
    Oct 14, 2006
    Messages:
    4,109
    Resources:
    3
    Icons:
    1
    StarCraft II Resources:
    1
    Tutorials:
    1
    Resources:
    3
    Hey rysnt11, While I'm waiting for the TC 13# contest and my team to finish coding some part of the map for the demo (which is in my signature, there are screenshots in the first post of the map). I'd like to help you in that time terraining some maps. :)

    My latest terrain is this one:
    https://www.hiveworkshop.com/posts/1921282/

    Hoping for a replay. :)

    And while you replay, I hope I can get some quick assignment! I'm bored to death. :p

    Regards,

    ~Oz
     
  16. rysnt11

    rysnt11

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    2,051
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    It's for joining this terraining workshop, not when do the request
    Any way, what he's want to import is way too big, almost 115 mb in full rar
     
  17. Oziris

    Oziris

    Joined:
    Oct 14, 2006
    Messages:
    4,109
    Resources:
    3
    Icons:
    1
    StarCraft II Resources:
    1
    Tutorials:
    1
    Resources:
    3
    Huh? So, can I join the workshop or what? :p
     
  18. Drunken_Jackal

    Drunken_Jackal

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    2,706
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Maybe use different packs. Or just specify the models you need.
     
  19. HOooDy

    HOooDy

    Joined:
    Jan 29, 2011
    Messages:
    662
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    im sorry .... !!! haven't read ... !!! Im very sorry !!!
     
  20. rysnt11

    rysnt11

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    2,051
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    @oziris:no no, that's for blindman
    for joining, you must make a wip from native wc3's doodad, not the imported ones...
    Look at the older post of XDeathKnightx, he made a great terrain with native of wc3

    @jones: what?
    @blindman: yes, ask jones for more info, thanks for handling this one!

    ===ANNOUNCEMENT===
    For all staff of terraining workshop
    Plz let me know when you want to inactive, i'll make an excuse and add to the main post your status
    Currently, i add this one because i want to inActive for a while, because of exams coming, it will be more than 2 weeks...
    I'll still around here, but i do not take any req
    So, post Your status soon!
     
Thread Status:
Not open for further replies.