• 🏆 Texturing Contest #33 is OPEN! Contestants must re-texture a SD unit model found in-game (Warcraft 3 Classic), recreating the unit into a peaceful NPC version. 🔗Click here to enter!
  • 🏆 Hive's 6th HD Modeling Contest: Mechanical is now open! Design and model a mechanical creature, mechanized animal, a futuristic robotic being, or anything else your imagination can tinker with! 📅 Submissions close on June 30, 2024. Don't miss this opportunity to let your creativity shine! Enter now and show us your mechanical masterpiece! 🔗 Click here to enter!

SC 2 Mod: Warcraft III Armies Of Azeroth

Status
Not open for further replies.
Level 19
Joined
Nov 16, 2006
Messages
2,165
Hello everyone.

I couldn't really find a similar post to this so I'm sharing this.
It looks really beautiful and I hope that they will finish this project.

It's a remake of Warcraft III and still WIP but as far as we can see it looks similar and good.

Youtube video:

Some images:
12819_414888648665161_4946019361726165432_n.jpg


1013631_414888658665160_5894277603782572342_n.jpg


644388_414888655331827_8241530687190620884_n.jpg


10392370_414888711998488_4922038699716786635_n.jpg


Basically this is what many Warcraft III fans expect of Blizzard, to create a HD version or to get a next Warcraft version in line. This sounds unrealistic but for this project we might find some hope after all.

Hopefully you enjoyed watching it.
If you want to get more information about the project then check the links below.
I'm sharing it to make sure the project grows even more.

Facebook: https://www.facebook.com/pages/WarCraft-Armies-Of-Azeroth/414874548666571?fref=ts
Twitter: https://twitter.com/waa_mod
VK: http://vk.com/waa_mod
XGM: http://xgm.guru/p/wcr

Cheers!
 
Last edited:

Dr Super Good

Spell Reviewer
Level 64
Joined
Jan 18, 2005
Messages
27,232
What the heck is with the crappy UI? It looks like its ported straight from WC3... Try using the SC2 UI until you get something better as at least my eyes will not bleed.

How are you doing the hero skills so they do not bug? I recently came across an exploit with hero skills that allows you to learn impossible skill levels if the unit gets paused and you queue up the learn orders.
 
Level 19
Joined
Nov 16, 2006
Messages
2,165
What the heck is with the crappy UI? It looks like its ported straight from WC3... Try using the SC2 UI until you get something better as at least my eyes will not bleed.

How are you doing the hero skills so they do not bug? I recently came across an exploit with hero skills that allows you to learn impossible skill levels if the unit gets paused and you queue up the learn orders.

Pretty much not my mod DSG if you paid attention .. ;-).
I just wanted to share it because it has potential.

And it is like Rui said. Let's hope this project will get finished since many projects get the end line at all. Their video however, already has a great amount of viewers and like. Which is very good of course.
Their facebook also reached almost 8000 likes.
So yeh.
 

Rui

Rui

Level 41
Joined
Jan 7, 2005
Messages
7,550
The power of da hoooooooooooooooooooorde.

Somehow I don't quite like the last 2 screenshots, especially the middle one it's not easy to tell which units are what. I'm guessing the gray units are headhunters, but they look more like gnolls. Blademaster's blade is way too large maybe? =P
 
Level 6
Joined
Nov 3, 2005
Messages
103
Can anyone ever mess with the lighting so it doesn't look like they're on the moon anymore. Also is there anyway possible to get the wc3 assets? I'm guessing people can't upload the new assets they've downloaded from ptr.
 

Dr Super Good

Spell Reviewer
Level 64
Joined
Jan 18, 2005
Messages
27,232
Can anyone ever mess with the lighting so it doesn't look like they're on the moon anymore.
Yes you can set the lighting to whatever you want. This includes shadow direction, amount of bloom, emissive glow etc.

Also is there anyway possible to get the wc3 assets?
At the moment it is impossible to get them. The StarCraft II Public Test Realm has been shut down due to a current lack of resources. It could be down for any length of time from weeks to forever.

I'm guessing people can't upload the new assets they've downloaded from ptr.
Why bother seeing how after the test phase is complete and the patch released the assets will be part of StarCraft II so available to everyone.
 
Status
Not open for further replies.
Top