Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

Patch 1.31.1 Backup Files

Discussion in 'Patch & Reforged Discussion' started by MasterBlaster, Feb 4, 2020.

  1. MasterBlaster

    MasterBlaster

    Joined:
    Feb 23, 2014
    Messages:
    1,039
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Yeah, that would be nice - given a bit of testing, I could test it on my end and upload a "fresh" version.

    Yup, that's my intention :)
     
  2. Anaxie

    Anaxie

    Joined:
    Oct 26, 2015
    Messages:
    851
    Resources:
    1
    Maps:
    1
    Resources:
    1
    Not sure if experiences may vary.
    Hope a reupload doesnt break anything.

    Keep a backup before you delete stuff and reupload for surr

    The 32 bit file probably isnt needed either even but i wasnt about to mess with it further.

    Some people may want to use that anyway for whatever reason.
     

    Attached Files:

  3. loktar

    loktar

    Model Reviewer

    Joined:
    Nov 2, 2004
    Messages:
    1,543
    Resources:
    49
    Models:
    22
    Icons:
    20
    Packs:
    1
    Tools:
    3
    Spells:
    2
    Tutorials:
    1
    Resources:
    49
    why are you taking photos of your screen xD
     
  4. Anaxie

    Anaxie

    Joined:
    Oct 26, 2015
    Messages:
    851
    Resources:
    1
    Maps:
    1
    Resources:
    1
    Cuz im on my phone and dont wanna have to go to hive on desktop.

    I mean....

    Im a backwoods redneck boomer
     
  5. tyya

    tyya

    Joined:
    Jul 8, 2020
    Messages:
    6
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    It Stuck like "not responding" when using "World Editor" to edit text on Windows 10.

    I found that this error is caused by the update of the input method.

    So, turn on "Use previous version of input method" to solve this problem.

    My English is not good, but I like it here. I hope I can help people who have the same problem.

    Below is a demonstration, two ways.

    I am sorry, I am using a Chinese system. I think it can be set according to the picture(demo). Should be easy to complete :)

    [​IMG]


    [​IMG]
     
  6. Mikekillkill

    Mikekillkill

    Joined:
    Jun 2, 2012
    Messages:
    25
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    This has lan functionalities right? and loads from the War3Mod.mpq folder as well?

    I'd like to use this as the version that the mod i'm working on relies on, and link to this thread for proper installation of the mod since I can't use reforged as a base for the mod for more reasons than I can count.
     
  7. anduin lothar

    anduin lothar

    Joined:
    Aug 28, 2016
    Messages:
    17
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    after i try to open a map with world editor it open with reforge graphics, anyone now how to open with the old graphics?
     
  8. loktar

    loktar

    Model Reviewer

    Joined:
    Nov 2, 2004
    Messages:
    1,543
    Resources:
    49
    Models:
    22
    Icons:
    20
    Packs:
    1
    Tools:
    3
    Spells:
    2
    Tutorials:
    1
    Resources:
    49
    File > Settings > Somewhere in there
     
  9. MasterBlaster

    MasterBlaster

    Joined:
    Feb 23, 2014
    Messages:
    1,039
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    @Anaxie - I've tested your way of trimming the client and it appears to work just fine. I'll upload the new version of the download plus add an instruction on how to trim the old one either later today or tomorrow.

    EDIT: Done :)
     
    Last edited: Aug 24, 2020
  10. pyf

    pyf

    Joined:
    Mar 21, 2016
    Messages:
    2,689
    Resources:
    2
    Tutorials:
    2
    Resources:
    2
    @loktar: Does such a feature even exist in 1.31.1? Reforged assets and file options were first introduced in v1.32.0 afaik...
     
  11. Razorclaw_X

    Razorclaw_X

    Joined:
    Apr 12, 2018
    Messages:
    362
    Resources:
    3
    Ported Models:
    3
    Resources:
    3
    Consider that the person asking is using a version with Reforged graphics on it.
     
  12. loktar

    loktar

    Model Reviewer

    Joined:
    Nov 2, 2004
    Messages:
    1,543
    Resources:
    49
    Models:
    22
    Icons:
    20
    Packs:
    1
    Tools:
    3
    Spells:
    2
    Tutorials:
    1
    Resources:
    49
    Right, I didn't see what thread this was. Weird that Reforged assets are showing up in the first place then.
     
  13. anduin lothar

    anduin lothar

    Joined:
    Aug 28, 2016
    Messages:
    17
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    @Razorclaw_X i download 1.31.1 from here and then i try to install it, but because its been years since the last time i install it and i'm also noob @how to install stuff when i open WE it had reforged graphics.
    so i might have click on something that install them
     
    Last edited: Aug 25, 2020
  14. MasterBlaster

    MasterBlaster

    Joined:
    Feb 23, 2014
    Messages:
    1,039
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    @anduin lothar

    There's a detailed instruction how to install in the first post, including tips on how to avoid the game being updated to Reforged (check the update/additional tips section towards the end of that post). You should find everything you need there - if you don't understand a step and/or have any extra questions, feel free to ask.

    Regardless, since 1.31 doesn't contain any Reforged files, including the new models, it's literally impossible to experience the issue you described without updating to 1.32+. This means that either you messed up with the installation somewhere and you allowed the game to update or you have a separate Reforged installation.

    The best tip I can give you right now is - just check how big your W3 folder is. I can bet it's going to be a lot bigger than 2-3 GBs, which means that you updated to 1.32. In this case, you have to uninstall the game, remove all game files and registry keys, and do a fresh install of 1.31 following the instruction above and some additional tips below to make sure that the game doesn't update.

    To prevent updating:

    - turn on the Battle.Net app and turn off automatic updates before installing 1.31 (details on how to do that are in the original post), this should work, but there's a chance that something will bug out and the app might start the update - just to be sure, the first time you launch Battle.Net app after installing 1.31, instantly click on W3 on the list of games and if you see that it's updating, immidiately pause the update and keep it that way
    - launch the game using the .exe file listed in the instruction
    - don't try logging in to battle.net from inside the game
    - if prompted that an update is available - click "no"
     
  15. anduin lothar

    anduin lothar

    Joined:
    Aug 28, 2016
    Messages:
    17
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    it was like 30gb but i reinstall everything again and it's fine
    now it's 5gb thanks to all the campaign i downloaded lol
     
  16. MasterBlaster

    MasterBlaster

    Joined:
    Feb 23, 2014
    Messages:
    1,039
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    For the record, you should put campaigns in C:\Users\<UserName>\Documents\Warcraft III\Campaigns not in the main Warcraft III directory.

    Other than that, happy to hear that it works. Have fun! :)
     
  17. tyya

    tyya

    Joined:
    Jul 8, 2020
    Messages:
    6
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Thanks MasterBlaster for sharing. a quick and effective method is to use the system's firewall to Prevent programs("Warcraft III Launcher" and "Warcraft III") from accessing the Internet(not Intranet). this will not affect the games on LAN.
     
  18. T77df

    T77df

    Joined:
    Sep 15, 2015
    Messages:
    205
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    How much should I download. Im allowed to download 1gb only :(
    Google Drive wont show the size of the file.

    Edit: Nevermind. since this Reforged f---cked up everything, I lost my motivation to play WC3.
     
    Last edited: Sep 2, 2020
  19. loktar

    loktar

    Model Reviewer

    Joined:
    Nov 2, 2004
    Messages:
    1,543
    Resources:
    49
    Models:
    22
    Icons:
    20
    Packs:
    1
    Tools:
    3
    Spells:
    2
    Tutorials:
    1
    Resources:
    49
    It's about 1.8GB IIRC.
     
  20. deepstrasz

    deepstrasz

    Map Reviewer

    Joined:
    Jun 4, 2009
    Messages:
    15,411
    Resources:
    1
    Maps:
    1
    Resources:
    1
    Could be split and uploaded in separate links.