1. Updated Resource Submission Rules: All model & skin resource submissions must now include an in-game screenshot. This is to help speed up the moderation process and to show how the model and/or texture looks like from the in-game camera.
    Dismiss Notice
  2. DID YOU KNOW - That you can unlock new rank icons by posting on the forums or winning contests? Click here to customize your rank or read our User Rank Policy to see a list of ranks that you can unlock. Have you won a contest and still havn't received your rank award? Then please contact the administration.
    Dismiss Notice
  3. We have recently started the 16th edition of the Mini Mapping Contest. The theme is mini RPG. Do check it out and have fun.
    Dismiss Notice
  4. Choose your ride to damnation in the 5th Special Effect Contest Poll.
    Dismiss Notice
  5. The winners of the 13th Techtree Contest have been announced!
    Dismiss Notice
  6. The 13th Music Contest Poll has begun! Vote for the best tracks in this symphony of frost and flame.
    Dismiss Notice
  7. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

New Wc3 Patch 1.23

Discussion in 'Latest Updates and News' started by Ralle, Mar 20, 2009.

  1. LordDz

    LordDz

    Joined:
    May 11, 2007
    Messages:
    4,305
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    ''couldn't acces War3Patch.mpq''

    YAY!
     
  2. Avex

    Avex

    Joined:
    Feb 9, 2008
    Messages:
    1,386
    Resources:
    11
    Icons:
    8
    Maps:
    1
    Tutorials:
    2
    Resources:
    11
    It's really laggy now...
     
  3. HFR

    HFR

    Joined:
    Apr 12, 2008
    Messages:
    2,474
    Resources:
    6
    Packs:
    1
    Maps:
    5
    Resources:
    6
    The new path is just it? Not worth for download (If you're an lone and cold guy with dial up like me...)
     
  4. Shyhalu

    Shyhalu

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Messages:
    207
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Gotta get this stickied.
    Anyone who versions their maps is kind of screwed without knowing this.
     
  5. Just_Spectating

    Just_Spectating

    Joined:
    May 16, 2007
    Messages:
    7,023
    Resources:
    46
    Models:
    11
    Icons:
    9
    Skins:
    26
    Resources:
    46
    they made this patch to tell us that we better keep playing warcraft for a long time because the new games will never get released so get used to it XP
     
  6. Jaakko

    Jaakko

    Joined:
    Apr 25, 2006
    Messages:
    1,298
    Resources:
    4
    Maps:
    4
    Resources:
    4
    What do you mean?
     
  7. Eccho

    Eccho

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    2,297
    Resources:
    2
    Spells:
    2
    Resources:
    2
    Rofl...

    *They patches it for exploit purposes, yet someone already made a maphack on sooner than 20 minutes. It was reported in the battle.net warcraft 3 forum.
    *Downloaded maps must have the path Maps\Download\ in your installation directory as far as I can see, otherwise the downloaded maps are not detectable (Probably alright in Screnario as well, and just Maps\).
    *Names can now have an invalid name and unable to being hosted. Funny I got that when I was testing my spell online...
    [​IMG]

    However, you seem to complain about the instability and issues. That's funny, I didn't notice that ._.
    *JassNewGen seems to work fine with 1.23
    *Battle.net is stable. I had ~5 seconds freeze lag when loading all components when entering the battle.net server for the first time (only the first time) with the patch. Other than that it looks normal to me.

    More complaints/changes?
     
  8. PurplePoot

    PurplePoot

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Messages:
    11,161
    Resources:
    3
    Maps:
    1
    Spells:
    1
    Tutorials:
    1
    Resources:
    3
    They did the exploit fix for DotA, I'm almost definitely sure.

    Funny, because my brother was actually testing out that exploit in DotA about half an hour before they got around to loading the patch.

    Also, everyone on the BNet forums has been calling that ad system for so long.

    They also seem to have made battle.net a lot more awesome.
     
  9. PurpleHephalump

    PurpleHephalump

    Joined:
    May 5, 2007
    Messages:
    255
    Resources:
    4
    Maps:
    4
    Resources:
    4
    sometimes when i finish downloading maps i get auto booted and its not downloaded? and when i download maps sometimes on hive and stuff the maps arent in my folders when i look at them in warcraft 3. Hate the new patch
     
  10. PurplePoot

    PurplePoot

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Messages:
    11,161
    Resources:
    3
    Maps:
    1
    Spells:
    1
    Tutorials:
    1
    Resources:
    3
    Their anti-cheating tweak seems to have had some interesting side effects. Betting on 1.23b soon.

    --

    Autoboot may also have to do with GHost++ or other host bots.
     
  11. Eccho

    Eccho

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    2,297
    Resources:
    2
    Spells:
    2
    Resources:
    2
    I noticed one more thing. They have opened the Westfall server again.
     
  12. meester

    meester

    Joined:
    Dec 27, 2008
    Messages:
    11
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    hum .... i don't know, try to test the hoihoi8 custom hero survival, impossible to see this map !
    i delete my custom folder and clean my download map, only 1 map are in the donwload folder (hoihoi8 custom hero survival) and i can see it into wc3 when hosting (lan or bnet) ...
    what's wrong ?

    EDIT : ok i find the issue, name of hoihoi8 file is too long :
    hoihoi8 Custom Hero Survival 1.21 PROT.w3x is too long
    hoihoi8 Custom Hero Survival 1.21.w3x is OK

    {EDIT}
    After some try : filename of wc3 map is 35 char + ".w3x" maxi => 39 char

    EDIT :
    without ads, a small free software to count char in filename :
    http://www.dcsoft.com/products/longff/longff.htm
    you select folder, put 39 in the box and GO
     
    Last edited by a moderator: Mar 21, 2009
  13. Oziris

    Oziris

    Joined:
    Oct 14, 2006
    Messages:
    4,109
    Resources:
    3
    Icons:
    1
    StarCraft II Resources:
    1
    Tutorials:
    1
    Resources:
    3
    I cant patch my Warcraft, it says: Cannot find War.exe something like that. I tried reinstall but nothing worked. Do i need the new patch to work for Battle.net?
     
  14. PurpleHephalump

    PurpleHephalump

    Joined:
    May 5, 2007
    Messages:
    255
    Resources:
    4
    Maps:
    4
    Resources:
    4
    no its not my friend hosted and i got booted he doesnt have any bots.
     
  15. Asgard_Ragna

    Asgard_Ragna

    Joined:
    Jan 14, 2006
    Messages:
    157
    Resources:
    1
    Spells:
    1
    Resources:
    1
    The patch doesn't work for me, nice.
    I downloaded it manually and it still doesn't work, even nicer!
     
  16. 3rgytr54

    3rgytr54

    Joined:
    Apr 6, 2008
    Messages:
    484
    Resources:
    4
    Models:
    3
    Tutorials:
    1
    Resources:
    4
  17. Khaine

    Khaine

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    117
    Resources:
    1
    Maps:
    1
    Resources:
    1
    Try to download it of this side it should work.
    Warcraft 3 1.23a Patch - English Download - FileShack - Download PC Video game patches, videos, betas and trailers for PC, PlayStation, Xbox 360 and Wii

    Or download the patch which includes all patches since the first one!
    Warcraft 3: The Frozen Throne 1.23a Patch - English Download - FileShack - Download PC Video game patches, videos, betas and trailers for PC, PlayStation, Xbox 360 and Wii
     
  18. arthas_king

    arthas_king

    Joined:
    Dec 13, 2008
    Messages:
    1,552
    Resources:
    2
    Maps:
    2
    Resources:
    2
    i got a WE problem :( i thought this patch could fix it.... when i entered a projest to terrain my unit names changed to ''sdghahf'' ''gsghd'' ''egdsg'' well i dont know why? u know any patch that can fix it?
     
  19. The_wand_mirror

    The_wand_mirror

    Joined:
    Sep 24, 2006
    Messages:
    4,273
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    How do i change the patch destination, i moved my war3 map to the D: while it was on the C: first so now i get an error he can't find the mpq.
     
  20. Xarwin

    Xarwin

    Joined:
    Nov 16, 2006
    Messages:
    2,233
    Resources:
    3
    Icons:
    1
    Maps:
    1
    Tutorials:
    1
    Resources:
    3
    Useless crap in my opinion.
    Or they should release an update with more changes or they should release nothing.
    This is such bullsh*t to keep us on going.