1. Updated Resource Submission Rules: All model & skin resource submissions must now include an in-game screenshot. This is to help speed up the moderation process and to show how the model and/or texture looks like from the in-game camera.
    Dismiss Notice
  2. DID YOU KNOW - That you can unlock new rank icons by posting on the forums or winning contests? Click here to customize your rank or read our User Rank Policy to see a list of ranks that you can unlock. Have you won a contest and still haven't received your rank award? Then please contact the administration.
    Dismiss Notice
  3. Weave light to take you to your highest hopes - the 6th Special Effect Contest is here!
    Dismiss Notice
  4. Lead your forces to battle in the 15th Techtree Contest. The call is yours, commander!
    Dismiss Notice
  5. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

Unlimited textures tiles support?

Discussion in 'SharpCraft & WEX' started by Jumbo, Jun 3, 2017.

  1. Jumbo

    Jumbo

    Joined:
    Jun 22, 2007
    Messages:
    1,296
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Does Sharpcraft support exceeding tile limit like NewGen? And if so, how to access that feature ?
     
  2. TriggerHappy

    TriggerHappy

    Code Moderator

    Joined:
    Jun 23, 2007
    Messages:
    3,761
    Resources:
    22
    Spells:
    11
    Tutorials:
    2
    JASS:
    9
    Resources:
    22
    Currently no it's not supported by default. You can either manually run TileSetter.exe (found in jngp) from the command line or just use JNGP.
     
  3. Jumbo

    Jumbo

    Joined:
    Jun 22, 2007
    Messages:
    1,296
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Thanks - and thank you for SharpCraft; it is so easy to use.
     
  4. jakthehobo

    jakthehobo

    Joined:
    Aug 13, 2017
    Messages:
    6
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    tilesetter.exe doesnt work for me, but im using the latest version of wc3.
     
  5. Ravensong93

    Ravensong93

    Joined:
    Aug 9, 2015
    Messages:
    18
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    I could use some kind of workaround as well though tilesetter.exe isn't working.

    Edit: It says lua5.1.dll is missing on my computer
     
    Last edited: Nov 1, 2017
  6. khangus

    khangus

    Joined:
    Aug 15, 2016
    Messages:
    8
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    tilesetter.exe asks me too for lua5.1.dll if ran manually
    in jngp tiles ARE added to the increased tileset: by closing the map (without saving) and opening it back. - otherwise the tiles aren`t added.
    (if i uderstand english language right its called a 'BUG'). but it is not a 'problem' because ...it works.
    BUT it took me time to understand that it works.
    WIERD: as far as i noticed the tileset increased in jngp S-T-A-Y-S in sharpcraftwex with -n 'Total Teture Space Remaining' and the tileset increased in jngp just works in sharpcraftwex when making the terrain.
    sharpcraftwex seams more new and thus presumably less buggy, and it also seams faster (although i personally don`t know jass andwhatnot so i don`t compare allother features) and so i want to delete jngp.
    the QUESTION is: how do i increase tilesets in sharpcraftwex without jngp?
     
  7. Sieben

    Sieben

    Joined:
    Nov 23, 2013
    Messages:
    652
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Upcoming 1.29 patch will allow up to 16 tiles, instead of the current 13.
    Also, if you don't want to wait till 1.29 is released, HiveWE was updated just one hour ago, and now it allows maps to have up to 16 tiles. :)
     
  8. TriggerHappy

    TriggerHappy

    Code Moderator

    Joined:
    Jun 23, 2007
    Messages:
    3,761
    Resources:
    22
    Spells:
    11
    Tutorials:
    2
    JASS:
    9
    Resources:
    22
    lua5.1.dll is in the JNGP folder.
     
  9. khangus

    khangus

    Joined:
    Aug 15, 2016
    Messages:
    8
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    yes it is, but it is not FOUND.