1. Updated Resource Submission Rules: All model & skin resource submissions must now include an in-game screenshot. This is to help speed up the moderation process and to show how the model and/or texture looks like from the in-game camera.
    Dismiss Notice
  2. DID YOU KNOW - That you can unlock new rank icons by posting on the forums or winning contests? Click here to customize your rank or read our User Rank Policy to see a list of ranks that you can unlock. Have you won a contest and still havn't received your rank award? Then please contact the administration.
    Dismiss Notice
  3. Don’t forget to sign up for the Hive Cup. There’s a 555 EUR prize pool. Sign up now!
    Dismiss Notice
  4. The Hive Workshop Cup contest results have been announced! See the maps that'll be featured in the Hive Workshop Cup tournament!
    Dismiss Notice
  5. Units have been turned into heroes in our latest Icon Contest! Vote for the best icon set at the Icon Contest #18 Poll!
    Dismiss Notice
  6. The poll for Hive's 12th Concept Art Contest is up! Go cast your vote for your favourite genie!
    Dismiss Notice
  7. The raddest synthwave tracks were chosen - Check out our Music Contest #12 - Results and congratulate the winners!
    Dismiss Notice
  8. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

Particles appearing only on uneven terrain

Discussion in 'Modeling & Animation' started by MatiS, May 1, 2017.

  1. MatiS

    MatiS

    Joined:
    Feb 23, 2015
    Messages:
    208
    Resources:
    29
    Models:
    27
    Packs:
    2
    Resources:
    29
    Hi guys,
    I've encountered rather irritating problem while making my last model. I wanted to add glow in all the animations and additional glow in stand-work. Everything works fine in ME, but when I import the model to WE particles only appear when the building is placed on uneven terrain (mountain or whatever, basically anything altered with apply height tools). They're not visible in WE model viewer. It's probably because I used XY quad option, but I need it to get a desired effect. I would be grateful for help :).
    Emitter one is a permanent glow and the second one is for stand-work anim.
    [​IMG]
     
  2. Solu9

    Solu9

    Joined:
    Jan 25, 2011
    Messages:
    2,166
    Resources:
    47
    Models:
    26
    Icons:
    16
    Skins:
    1
    Tools:
    1
    Maps:
    3
    Resources:
    47
    Did you try to activate the Model Space option?
     
  3. MatiS

    MatiS

    Joined:
    Feb 23, 2015
    Messages:
    208
    Resources:
    29
    Models:
    27
    Packs:
    2
    Resources:
    29
    Yeah, after activating the option I can't see particles at all.