1. Updated Resource Submission Rules: All model & skin resource submissions must now include an in-game screenshot. This is to help speed up the moderation process and to show how the model and/or texture looks like from the in-game camera.
    Dismiss Notice
  2. DID YOU KNOW - That you can unlock new rank icons by posting on the forums or winning contests? Click here to customize your rank or read our User Rank Policy to see a list of ranks that you can unlock. Have you won a contest and still haven't received your rank award? Then please contact the administration.
    Dismiss Notice
  3. From the gates of hell, the 5th Special Effect Contest Results have emerged.
    Dismiss Notice
  4. Rubbed the right way, the genie is out of its lamp! The 12th Concept Art Contest Results have been announced.
    Dismiss Notice
  5. Race against the odds and Reforge, Don't Refund. The 14th Techtree Contest has begun!
    Dismiss Notice
  6. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

Need artwork? Come here

Discussion in 'Requests' started by Hubcool, Nov 6, 2008.

  1. Ninja_Duels

    Ninja_Duels

    Joined:
    Aug 19, 2007
    Messages:
    297
    Resources:
    1
    Maps:
    1
    Resources:
    1
  2. Hubcool

    Hubcool

    Joined:
    Oct 18, 2008
    Messages:
    498
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    @STARwars55
    Here it is. When you import the files, remove war3mapimported\ from all paths.

    @Ninja_Duels
    For loading screen : Do the same thing as STARwars55 (with blp and mdx)

    For map preview : Remove war3mapimported\ from .tga. It will be used automatically.
     

    Attached Files:

  3. Ninja_Duels

    Ninja_Duels

    Joined:
    Aug 19, 2007
    Messages:
    297
    Resources:
    1
    Maps:
    1
    Resources:
    1
    Thank you for loading screen and Map preview...But i know how to import...Nvm Thank you
     
  4. Hubcool

    Hubcool

    Joined:
    Oct 18, 2008
    Messages:
    498
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    lol. It's okay. I say it to everyone, some people don't know how :)
     
  5. Geoffroy77

    Geoffroy77

    Joined:
    Feb 3, 2008
    Messages:
    137
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    [​IMG]






    Can you make loading sreen map preview and minimap image ?
     
  6. Hubcool

    Hubcool

    Joined:
    Oct 18, 2008
    Messages:
    498
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Only loading screen, and map preview. No minimap. Okay?
     
  7. Geoffroy77

    Geoffroy77

    Joined:
    Feb 3, 2008
    Messages:
    137
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    ok no problem
     
  8. Avex

    Avex

    Joined:
    Feb 9, 2008
    Messages:
    1,385
    Resources:
    11
    Icons:
    8
    Maps:
    1
    Tutorials:
    2
    Resources:
    11
    I need alot of loading screens for my new campaign.


    [hidden='All Screens]
    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]


    [​IMG]

    [/hidden]
     
  9. RaijinSpark

    RaijinSpark

    Joined:
    Aug 31, 2008
    Messages:
    1,583
    Resources:
    1
    Icons:
    1
    Resources:
    1
    Thanks for the Loading Screen + rep for you...
     
  10. Hubcool

    Hubcool

    Joined:
    Oct 18, 2008
    Messages:
    498
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    @Geoffroy77
    Here they are :)

    @IamtheRper
    Here they are :)

    @STARwars55
    Why do you say +rep, if you don't even rep me?? :O lol
     

    Attached Files:

  11. Avex

    Avex

    Joined:
    Feb 9, 2008
    Messages:
    1,385
    Resources:
    11
    Icons:
    8
    Maps:
    1
    Tutorials:
    2
    Resources:
    11
    He probobly doesn't know how to.

    ANd Omg you actually did my request.

    You deserve +2 reps! (Sadly i can't yet, but im close!)
     
  12. Avex

    Avex

    Joined:
    Feb 9, 2008
    Messages:
    1,385
    Resources:
    11
    Icons:
    8
    Maps:
    1
    Tutorials:
    2
    Resources:
    11
    (Double Post, srory, edit button keeps crashing my IE, damnit)

    Forgot one more screen:

    [​IMG]
     
  13. Hubcool

    Hubcool

    Joined:
    Oct 18, 2008
    Messages:
    498
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    lol. You thought I wouldn't make it? :p

    Btw, how much rep do you need, to give 2 points?

    Also, here is the loading screen =D
     

    Attached Files:

  14. Avex

    Avex

    Joined:
    Feb 9, 2008
    Messages:
    1,385
    Resources:
    11
    Icons:
    8
    Maps:
    1
    Tutorials:
    2
    Resources:
    11
    I think 50-100.

    (TY)
     
  15. Hubcool

    Hubcool

    Joined:
    Oct 18, 2008
    Messages:
    498
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Oh, it's not 50. Proof : I don't give 2 reps :p

    Btw, you're welcome =D
     
  16. Silverfish423

    Silverfish423

    Joined:
    Dec 13, 2008
    Messages:
    912
    Resources:
    0
    Resources:
    0
  17. Dimi.96.srb

    Dimi.96.srb

    Joined:
    Sep 7, 2008
    Messages:
    19
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Hi again me :D i need 1 screen,but if its hard for u to make it for me for every new version give me name of program you use.. :D
    Here's come the picture..
    [​IMG]http://www.dropshots.com/DimiSRB#date/2009-02-01/06:00:05
     
  18. Hubcool

    Hubcool

    Joined:
    Oct 18, 2008
    Messages:
    498
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Silverfish, do you like that?
     

    Attached Files:

  19. Silverfish423

    Silverfish423

    Joined:
    Dec 13, 2008
    Messages:
    912
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Make the writing a little bit bigger, and that is PERFECT :thumbs_up:
     
  20. X-zDragon-X

    X-zDragon-X

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    17
    Resources:
    0
    Resources:
    0