1. Choose the best Old Gods themed skin at the Texturing Contest #29 - Poll!
    Dismiss Notice
  2. Melee Mapping Contest #2 - Poll is up! Vote for the best competitive 1v1 map!
    Dismiss Notice
  3. Please help test custom maps and more on the latest PTR!
    Dismiss Notice
  4. Evolution complete! Make Darwin proud and go vote in the Techtree Contest #12 - Poll.
    Dismiss Notice
  5. Icon Contest #17 - Results are out! Step by to congratulate our winners!
    Dismiss Notice
  6. We've created the Staff Job Openings thread. We're currently in need of icon, video production, and social/multimedia positions to be filled. Thank you!
    Dismiss Notice

Vexorian's dummy model not working in WEX

Discussion in 'SharpCraft & WEX' started by BLOKKADE, May 18, 2018.

  1. BLOKKADE

    BLOKKADE

    Joined:
    May 18, 2018
    Messages:
    7
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    I'm posting here because I'm trying to find out if it's an issue on my end or with WEX.

    The dummy.mdx is supposed to be an empty model that still has attachment points, meaning that you can use triggers to attach effects to it (for projectiles for example). However it doesn't work in WEX for me.

    I've attached a map with the model to this post. When you type a chat message "t" it'll spawn a dummy with the avatar effect on its origin. The effect however, doesn't show up if the map is saved in WEX.

    Here's how to recreate it:
    1. Open the map in WEX
    2. Save it. (if you don't save, it'll work fine)
    3. Play the map
    4. Type chat message: "t"
    5. watch it do nothing

    However, if I open it the map in the default world editor, save it and test it, it works fine.

    But if I save it in WEX, then open it in the default world editor, it doesn't work anymore.
     

    Attached Files:

  2. KILLCIDE

    KILLCIDE

    Administrator

    Joined:
    Jul 22, 2015
    Messages:
    3,406
    Resources:
    20
    Models:
    2
    Icons:
    10
    Spells:
    7
    Tutorials:
    1
    Resources:
    20
    Works for me :X I made sure to save, and it still works. Are you using the latest WEX?
     
  3. BLOKKADE

    BLOKKADE

    Joined:
    May 18, 2018
    Messages:
    7
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Yeah, just to be sure I downloaded the latest version from here and tried it but it still doesn't work, no effect, nothing. I even uninstalled Warcraft 3 and installed it again, same thing. :S I'm using the last JNGP for now but that's not really ideal...
     
  4. Daffa the Mage

    Daffa the Mage

    Map Reviewer

    Joined:
    Jan 30, 2013
    Messages:
    6,989
    Resources:
    21
    Packs:
    1
    Maps:
    7
    Spells:
    12
    Tutorials:
    1
    Resources:
    21
    Might be WEX and Antivirus. Antivirus are kind of notorious with WEX sometimes (especially those with silent kills)