Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

White Blood Mage Model

Discussion in 'Requests' started by Freyky, Jun 23, 2016.

  1. Freyky

    Freyky

    Joined:
    Aug 6, 2014
    Messages:
    87
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Hey, I'm looking for a/the white Blood Mage model from Dota since I'm gonna make a "fire wizard" and think this white Blood Mage would fit good into it.

    If someone doesn't know it, simply the player-based colors are removed and the replaced with white color.
    Not sure anymore if also boots, legs and chest were white, I think so.


    I'd actually do this myself, since I think re-working colours won't be that difficult at all, but I have no idea what programs to use, where to get them, how to use them and how to install them.

    Edit: Further explaination for those who have no idea what I mean.
    [​IMG]

    Basicly, the black color in the cloak > White, the red player colours (Chest, boots and shoulders) white, glow stays normal.
     
    Last edited: Jun 23, 2016
  2. Warseeker

    Warseeker

    Joined:
    Feb 18, 2014
    Messages:
    3,105
    Resources:
    2
    Maps:
    2
    Resources:
    2
  3. Freyky

    Freyky

    Joined:
    Aug 6, 2014
    Messages:
    87
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Not exactly what I'm looking for, too many details I don't like, the blindfold, the circlet on his back, the cowl..
     
  4. Freyky

    Freyky

    Joined:
    Aug 6, 2014
    Messages:
    87
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Uhm well, how do I convert/use it as hero? It's a BLP tho.
     
  5. it's a Skin/texture.

    import it. change the path from war3\mapimported xxx to textures\hero_BloodElf.blp
    it change the texture of the existing unit in game. in this case, HeroBloodElf model.
     
  6. Freyky

    Freyky

    Joined:
    Aug 6, 2014
    Messages:
    87
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Edit: Nvm had to restart WE and it worked, thanks :).
    Doesn't seem like it worked, hmm. What did I do wrong?
     

    Attached Files:

  7. have you restarted the world editor after you imported it?
     
  8. Freyky

    Freyky

    Joined:
    Aug 6, 2014
    Messages:
    87
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Yeah, just edited my post :p. Thanks