1. The poll for our 11th Music Contest is up! Help us choose the most awesome cinematic tracks by casting a vote!
    Dismiss Notice
  2. Melee Mapping contest #3 - Poll is up! Vote for the best 4v4 melee maps!
    Dismiss Notice
  3. The 30th edition of the Modeling Contest is finally up! The Portable Buildings need your attention, so come along and have a blast!
    Dismiss Notice
  4. The Aftermath has been revealed for the 19th Terraining Contest! Be sure to check out the Results and see what came out of it.
    Dismiss Notice

Editor Malfunction (?)

Discussion in 'Warcraft Editing Tools' started by Balamb, Dec 31, 2018.

  1. Balamb

    Balamb

    Joined:
    Dec 31, 2018
    Messages:
    2
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Hi, guys! First of all, I'm not very good at the whole editor thing, but this problem of mine seems more like an error or something.

    Ok, so I was trying to create a skill set for a hero I was making using a very nice model of Gul'Dan of this same website (by Tauer) and one of the times I came back to the editor from a testing session and tried to create the ultimate ability, some options were missing, such as "Data - hero ability: tue or false" or "number of waves" since I was using a copy of the Pitlord's Fire Rain.
    Here's a pic:
    porobelemooo.PNG

    As you can see this is the spanish version because I grew up with the spanish voices so...yeah.

    The thing is that those data options I was talking about should appear at the top of the list, but they are just not there.

    I don't know if I've touched something I shouldn't have but it's driving me nuts.

    I would appreciate any kind of help on this.
     
    Last edited: Dec 31, 2018
  2. Hermit

    Hermit

    Joined:
    May 29, 2013
    Messages:
    980
    Resources:
    2
    Models:
    1
    Icons:
    1
    Resources:
    2
    Click 'View' (aka 'Ver' on your screenshot) and make sure that all categories are checked.
     
  3. Balamb

    Balamb

    Joined:
    Dec 31, 2018
    Messages:
    2
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Thank you so much, I was going crazy over this. I figure I did hit "ctrl+9" instead of "ctlr+F9" when trying to test my map. Rep to you!