1. Updated Resource Submission Rules: All model & skin resource submissions must now include an in-game screenshot. This is to help speed up the moderation process and to show how the model and/or texture looks like from the in-game camera.
    Dismiss Notice
  2. DID YOU KNOW - That you can unlock new rank icons by posting on the forums or winning contests? Click here to customize your rank or read our User Rank Policy to see a list of ranks that you can unlock. Have you won a contest and still haven't received your rank award? Then please contact the administration.
    Dismiss Notice
  3. Rubbed the right way, the genie is out of its lamp! The 12th Concept Art Contest Results have been announced.
    Dismiss Notice
  4. Race against the odds and Reforge, Don't Refund. The 14th Techtree Contest has begun!
    Dismiss Notice
  5. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

World Editor Bug

Discussion in 'World Editor Help Zone' started by trigon119, Oct 5, 2009.

  1. trigon119

    trigon119

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    38
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    I think I might have a bug with my World Editor, whenever I try to open up a downloaded campaign map from this site and I save it then open, World Editor starts up and comes up with an error saying "Trigger function does not exist in database: SaveGameCacheBJ". It then makes me have to close down World Editor. What does this mean and what should is do?
     
  2. Saia_Djinn

    Saia_Djinn

    Joined:
    Feb 15, 2009
    Messages:
    458
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    could be that :
    -the map is protected
    -is edited with a special editor
    -you had a problem on installation and have to reinstall
     
  3. Zenerik

    Zenerik

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    66
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Please, don't reply if you really don't know.

    On-Topic: Ok, this IS a World Editor Bug, due to the installation of patch 1.24. Rui made a topic about this already, here it is. There is possible solutions there.
     
  4. ap0calypse

    ap0calypse

    Joined:
    Jan 26, 2007
    Messages:
    4,777
    Resources:
    2
    Spells:
    1
    Tutorials:
    1
    Resources:
    2
    He was just trying to help, just like you...
    His answer may not be correct, but it at least he tried - thanks.
     
  5. Zenerik

    Zenerik

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    66
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Yes, I understand, but it may give false information to those who ask. So I said so to prevent accident from misunderstanding, if there is any. But thanks for trying anyway.

    On-topic: Is it solved? Should Rui's topic be sticky?
     
  6. trigon119

    trigon119

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    38
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Thanks, i'l check it out