Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

WEU: "Get Random Item from Pool"

Discussion in 'Warcraft Editing Tools' started by Basinator, Mar 11, 2014.

  1. Basinator

    Basinator

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Messages:
    73
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Where I can activate this action?
     
  2. Basinator

    Basinator

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Messages:
    73
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Bump, I want to spawn a random item from a set (power ups) on a condition.
     
  3. Chaosy

    Chaosy

    Tutorial Reviewer

    Joined:
    Jun 9, 2011
    Messages:
    11,065
    Resources:
    18
    Icons:
    1
    Maps:
    1
    Spells:
    10
    Tutorials:
    6
    Resources:
    18
    there was no perfect action for this.
    Id do something like
    item [1] = some item
    item [2] = another item
    item [3] = yet another item

    and so on

    and then

    create item [random number between 1 and 3] at your location

    wrong forum btw.
     
  4. Basinator

    Basinator

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Messages:
    73
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    See attachment. According to it there is an action for that.

    WEU -> Tools.
     

    Attached Files:

    • WEU.png
      WEU.png
      File size:
      20.2 KB
      Views:
      110
  5. Dr Super Good

    Dr Super Good

    Spell Reviewer

    Joined:
    Jan 18, 2005
    Messages:
    26,131
    Resources:
    3
    Maps:
    1
    Spells:
    2
    Resources:
    3
    WEU is highly unstable and has resulted in in dozens of people losing hundreds of hours of work over the last decade.

    I would advise using the jass directly as that does not couple your map to a buggy and un-common editor.
    Code (vJASS):

    native PlaceRandomItem takes itempool whichItemPool,real x,real y returns item
     
     
  6. Basinator

    Basinator

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Messages:
    73
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Unfortunally I can't open the map with the normal WE anymore.