1. Find your way through the deepest dungeon in the 18th Mini Mapping Contest Poll.
    Dismiss Notice
  2. A brave new world lies beyond the seven seas. Join the 34th Modeling Contest today!
    Dismiss Notice
  3. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
Hive 3 Remoosed BETA - NOW LIVE. Go check it out at BETA Hive Workshop! Post your feedback in this new forum BETA Feedback.
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

Tower that look like units with an upgrade

Discussion in 'World Editor Help Zone' started by DaneTheBeast, Jan 9, 2015.

  1. DaneTheBeast

    DaneTheBeast

    Joined:
    Dec 11, 2014
    Messages:
    608
    Resources:
    1
    Maps:
    1
    Resources:
    1
    I want to set a tower that has the model of Troll Head Hunter with the Berserker upgrade, but no matter what abillity I give him he still looks like a normal head hunter. (This one is a tower/structure)

    Same with Illidan, I want him to be morphed, but when I give him the abillity he still comes out normal (Illidan is a unit you send)
     
    Last edited: Jan 9, 2015
  2. Chaosy

    Chaosy

    Tutorial Reviewer

    Joined:
    Jun 9, 2011
    Messages:
    11,102
    Resources:
    18
    Icons:
    1
    Maps:
    1
    Spells:
    10
    Tutorials:
    6
    Resources:
    18
    Use the tower upgrade 'system'.

    Scout Tower becomes Guard Tower etc, right? so just use those building and edit in the object editor.
     
  3. DaneTheBeast

    DaneTheBeast

    Joined:
    Dec 11, 2014
    Messages:
    608
    Resources:
    1
    Maps:
    1
    Resources:
    1
    That can't really seem to work for me.
    What I did was Copy Illidan Morphed and pasted him so I have 1 as a Custom Unit. The thing is, when I select the original one in tool palette he is morphed, when I select the pasted one who is now under "custom units" he is not morphed. They are 100% the same in object editor and yet 1 shows morphed while the other one doesn't .

    Any help would be appreciated.
    Remember that I am still new to World Editor.
     
  4. MojObi-Dos

    MojObi-Dos

    Joined:
    Dec 31, 2014
    Messages:
    67
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Hi Dane,
    Err for the Troll Berserker, If i've understood correctly..
    On your custom unit doubleclick 'Art - Required Animation Names', Delete any existing 'strings' that are there (if any).

    Go to 'Add String' and type in; 'alternate' (no quote marks) and press ok, and this should make it use the Berserker Model.

    Do the same thing for your custom Illidan.
     
  5. DaneTheBeast

    DaneTheBeast

    Joined:
    Dec 11, 2014
    Messages:
    608
    Resources:
    1
    Maps:
    1
    Resources:
    1
    WORKS! THANKS!
    Can I use that field to add skills to a tower? For example if I want the towers attacks to have the Moon Glaive abillity so they bouce?
     
  6. MojObi-Dos

    MojObi-Dos

    Joined:
    Dec 31, 2014
    Messages:
    67
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Skills are selectable on the 'Abilities - Normal' section. You could also make custom abilities based upon existing abilities to change its settings.