1. Updated Resource Submission Rules: All model & skin resource submissions must now include an in-game screenshot. This is to help speed up the moderation process and to show how the model and/or texture looks like from the in-game camera.
    Dismiss Notice
  2. DID YOU KNOW - That you can unlock new rank icons by posting on the forums or winning contests? Click here to customize your rank or read our User Rank Policy to see a list of ranks that you can unlock. Have you won a contest and still havn't received your rank award? Then please contact the administration.
    Dismiss Notice
  3. We have recently started the 16th edition of the Mini Mapping Contest. The theme is mini RPG. Do check it out and have fun.
    Dismiss Notice
  4. Dismiss Notice
  5. The Highway to Hell has been laid open. Come along and participate in the 5th Special Effect Contest.
    Dismiss Notice
  6. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

Mdlvis Zoom Bug

Discussion in 'Warcraft Editing Tools' started by makai, Oct 6, 2014.

  1. makai

    makai

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    320
    Resources:
    2
    Models:
    2
    Resources:
    2
    I had an issue with zooming... It is only occur in Bones and Movement tab.. I can't animate and rig a model with this problem.. My pc is windows 8.1... I had the same problem on Windows 7..
     
  2. makai

    makai

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    320
    Resources:
    2
    Models:
    2
    Resources:
    2
    BUMP.. pls help me.. it has been a long time since i left the warcraft community.. i want to animate some model
     
  3. makai

    makai

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    320
    Resources:
    2
    Models:
    2
    Resources:
    2
    bump
     
  4. Mythic

    Mythic

    Media Manager

    Joined:
    Apr 24, 2012
    Messages:
    7,847
    Resources:
    107
    Models:
    91
    Icons:
    5
    Maps:
    3
    Spells:
    6
    Tutorials:
    2
    Resources:
    107
    Is it that the model does not zoom?
     
  5. Gismo359

    Gismo359

    Joined:
    Jul 14, 2011
    Messages:
    773
    Resources:
    44
    Packs:
    4
    Maps:
    40
    Resources:
    44
    I'm guessing its the view not updating properly, I get that all the time. I dont know of a way to fix it, it just goes and comes again randomly, afaik.
     
  6. makai

    makai

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    320
    Resources:
    2
    Models:
    2
    Resources:
    2
    kinda, when i scroll to zoom, it does not zoom even an inch.. when i press W(rotate), suddenly it zoomed as much as i scrolled before i press W..

    so basically the zoom is not smooth, stuck, spike, etc..
     
  7. andreariona

    andreariona

    Joined:
    Jan 21, 2008
    Messages:
    635
    Resources:
    4
    Maps:
    4
    Resources:
    4
    Never had this kind of issue. Perhaps your mesh scale were too small that it couldn't zoom up properly, try to scale it up first before animate it.
     
  8. Mythic

    Mythic

    Media Manager

    Joined:
    Apr 24, 2012
    Messages:
    7,847
    Resources:
    107
    Models:
    91
    Icons:
    5
    Maps:
    3
    Spells:
    6
    Tutorials:
    2
    Resources:
    107
    It always does happen to me too. Right clicking and dragging a bit wouldn't mess much with your work and will reveal the current zoom.
     
  9. andreariona

    andreariona

    Joined:
    Jan 21, 2008
    Messages:
    635
    Resources:
    4
    Maps:
    4
    Resources:
    4
    Or could also be a PC issue, my Mdlvis blinking and lost texture view each time I've zoomed it in or out, nevertheless I still can press "F" to restore it each time.
     
  10. Mythic

    Mythic

    Media Manager

    Joined:
    Apr 24, 2012
    Messages:
    7,847
    Resources:
    107
    Models:
    91
    Icons:
    5
    Maps:
    3
    Spells:
    6
    Tutorials:
    2
    Resources:
    107
    On my PC UV maps only displays a little fraction of the whole area. While on my other PC it displays okay.
     
  11. makai

    makai

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    320
    Resources:
    2
    Models:
    2
    Resources:
    2
    Any solution?
     
  12. JesusHipster

    JesusHipster

    Joined:
    Sep 19, 2011
    Messages:
    2,036
    Resources:
    55
    Models:
    48
    Icons:
    7
    Resources:
    55
    i experience a realy small zoom in\out delay in animation editor but it's completely fine to work with

    try right-clicking after each roll of your mouseweel

    and stop making a scene
     
    Last edited: Oct 13, 2014
  13. makai

    makai

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    320
    Resources:
    2
    Models:
    2
    Resources:
    2
    mine is not delay.. it is NOT smooth.. which cause me a PROBLEM.. i CAN'T zoom to the RIGHT place..
     
  14. JesusHipster

    JesusHipster

    Joined:
    Sep 19, 2011
    Messages:
    2,036
    Resources:
    55
    Models:
    48
    Icons:
    7
    Resources:
    55
    that's pretty much the same thing

    as i said earlier: scroll once then press rmb

    and stop using caps-lock, this is no polite
     
  15. Mythic

    Mythic

    Media Manager

    Joined:
    Apr 24, 2012
    Messages:
    7,847
    Resources:
    107
    Models:
    91
    Icons:
    5
    Maps:
    3
    Spells:
    6
    Tutorials:
    2
    Resources:
    107
    Pretty much what we said. Right clicking is not much of a problem.