Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

Mdlvis problem

Discussion in 'Modeling & Animation' started by Conflate, Mar 16, 2013.

  1. Conflate

    Conflate

    Joined:
    Jun 29, 2011
    Messages:
    44
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    hello everyone
    i am trying to begin making models and already i have come across a problem
    when i load a model in mdlvis it shows the bones and everything is ok but when i try and get a textured view under the 3rd option after 'File' and before 'Modules', idk its name bcus i am using the english mdlvis version which has some buggy names, anyways i click that and go down to 'Textured view'
    and i get this error

    http://postimage.org/image/l4pf5b3t3/
     
    Last edited: Mar 16, 2013
  2. GhostThruster

    GhostThruster

    Joined:
    Jul 24, 2009
    Messages:
    4,848
    Resources:
    34
    Models:
    7
    Icons:
    21
    Packs:
    1
    Skins:
    1
    Maps:
    3
    Spells:
    1
    Resources:
    34
    ur missing those textures T.T just press okay, but note that the model will not be shown with the listed textures wrapped on it
     
  3. UgoUgo

    UgoUgo

    Joined:
    Nov 27, 2012
    Messages:
    589
    Resources:
    48
    Models:
    23
    Icons:
    22
    Skins:
    2
    Maps:
    1
    Resources:
    48
    I dont know the easier way, but for me I just exported the required textures on the model file's directory. Works for me.
     
  4. Conflate

    Conflate

    Joined:
    Jun 29, 2011
    Messages:
    44
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    hmm this is all very confusing

    i don't want to be bothersome but i am a complete noob with model editing this is literally the first time i'm trying to edit a model, if it's not too much to ask could you please rephrase what u said but in detail so i know what to do lol, i'm really clueless right now
     
  5. GhostThruster

    GhostThruster

    Joined:
    Jul 24, 2009
    Messages:
    4,848
    Resources:
    34
    Models:
    7
    Icons:
    21
    Packs:
    1
    Skins:
    1
    Maps:
    3
    Spells:
    1
    Resources:
    34
    no offense, but if u dont noe the definitions of textures and how to export them u better take a few steps back rather than jumping into model making straight in any case. please take a look at the tutorials section.
     
  6. Kitabatake

    Kitabatake

    Joined:
    Dec 30, 2005
    Messages:
    1,261
    Resources:
    165
    Models:
    150
    Icons:
    3
    Packs:
    1
    Maps:
    10
    Spells:
    1
    Resources:
    165
    Does that happen with all models you try to edit with MdlVis? Or only with some specific model?
     
  7. Tirlititi

    Tirlititi

    Joined:
    Jul 11, 2010
    Messages:
    396
    Resources:
    12
    Models:
    6
    Maps:
    2
    Spells:
    3
    JASS:
    1
    Resources:
    12
    You can copy/paste your 4 MPQ files from your Warcraft folder into your mdlvis folder (war3.mpq, war3x.mpq, war3xlocal.mpq and war3Patch.mpq).

    It takes some extra space on the disk, but it should work.

    Alternatively, you can put your mdlvis program into your W3 folder...
     
  8. Conflate

    Conflate

    Joined:
    Jun 29, 2011
    Messages:
    44
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    holy shit it worked wow thanks man ur the best!!!!!!!! +rep