1. Updated Resource Submission Rules: All model & skin resource submissions must now include an in-game screenshot. This is to help speed up the moderation process and to show how the model and/or texture looks like from the in-game camera.
    Dismiss Notice
  2. DID YOU KNOW - That you can unlock new rank icons by posting on the forums or winning contests? Click here to customize your rank or read our User Rank Policy to see a list of ranks that you can unlock. Have you won a contest and still havn't received your rank award? Then please contact the administration.
    Dismiss Notice
  3. The Lich King demands your service! We've reached the 19th edition of the Icon Contest. Come along and make some chilling servants for the one true king.
    Dismiss Notice
  4. The 4th SFX Contest has started. Be sure to participate and have a fun factor in it.
    Dismiss Notice
  5. The poll for the 21st Terraining Contest is LIVE. Be sure to check out the entries and vote for one.
    Dismiss Notice
  6. The results are out! Check them out.
    Dismiss Notice
  7. Don’t forget to sign up for the Hive Cup. There’s a 555 EUR prize pool. Sign up now!
    Dismiss Notice
  8. The Hive Workshop Cup contest results have been announced! See the maps that'll be featured in the Hive Workshop Cup tournament!
    Dismiss Notice
  9. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

Fog Problem !!

Discussion in 'World Editor Help Zone' started by ultra.x, Jan 23, 2011.

  1. ultra.x

    ultra.x

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    252
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Fog Problem !! I cant fix and not noob !!

    Hello bees of the hive. I have a problem, the fog in map settings look like this !!! NOOOO !!!!!!! i do not want that at ALL !!! :ogre_rage:

    Please may someone tell me what is causing this Slutty problem !!

    The image of a Complete DISASTER !!!
    [​IMG]
     

    Attached Files:

    • wvaw.jpg
      wvaw.jpg
      File size:
      378.5 KB
      Views:
      149
  2. Maker

    Maker

    Joined:
    Mar 6, 2006
    Messages:
    9,181
    Resources:
    17
    Maps:
    2
    Spells:
    14
    Tutorials:
    1
    Resources:
    17
    What are your fog settings? It could also be a matter of using low graphic settings.
     
  3. ultra.x

    ultra.x

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    252
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Well it dont matter now becuase i started a new map. It works on a another map.
     
  4. Illidan_Hunter

    Illidan_Hunter

    Joined:
    Dec 22, 2008
    Messages:
    479
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Maybe it's a custom model. Some custom models have these kind of 'bugs', but I'm not sure.
     
  5. M0rbid

    M0rbid

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    1,641
    Resources:
    15
    Icons:
    14
    Skins:
    1
    Resources:
    15
    Well, even though you started a new map, I still want to try to answer, so you will know for the future. This fog issue could be caused by the fog setting being "exponentiel1" or "exponential 2" instead of "linear". If you want to use fog for your map, always make sure to use it with "linear" settings.