1. Updated Resource Submission Rules: All model & skin resource submissions must now include an in-game screenshot. This is to help speed up the moderation process and to show how the model and/or texture looks like from the in-game camera.
    Dismiss Notice
  2. DID YOU KNOW - That you can unlock new rank icons by posting on the forums or winning contests? Click here to customize your rank or read our User Rank Policy to see a list of ranks that you can unlock. Have you won a contest and still havn't received your rank award? Then please contact the administration.
    Dismiss Notice
  3. We have recently started the 16th edition of the Mini Mapping Contest. The theme is mini RPG. Do check it out and have fun.
    Dismiss Notice
  4. Dismiss Notice
  5. The Highway to Hell has been laid open. Come along and participate in the 5th Special Effect Contest.
    Dismiss Notice
  6. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

Erh Terrain Tile Lines?

Discussion in 'World Editor Help Zone' started by babmer, Jan 13, 2010.

  1. babmer

    babmer

    Joined:
    Dec 11, 2007
    Messages:
    53
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Hey guys, i've been doing a lot of terraining recently and i've come to be uncomfortably conscious of the grid 'tile' lines. Here's a basic box example of what i mean:

    http://img704.imageshack.us/img704/6551/terrainhelp.png

    Now, im not sure if this is common, im not sure if everyone has this 'problem', im not sure if im just being artistically paranoid, but they are definitely noticable.
    Am i doing something wrong here? Is there a setting which prevents these from being so blatantly open? Do i have to just obscure this as much as i can when terraining?

    Its not an issue specific to WE Unlimited, i have tested in both editors as well as other peoples maps.
     
  2. Darkt3mpl3r

    Darkt3mpl3r

    Joined:
    Jan 6, 2006
    Messages:
    201
    Resources:
    1
    Spells:
    1
    Resources:
    1
    The issue lies in the tile-texture itself. Not in the editor.
     
  3. babmer

    babmer

    Joined:
    Dec 11, 2007
    Messages:
    53
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Ah, i see.

    But there is no setting which blends tiles?
     
  4. overload119

    overload119

    Joined:
    May 28, 2007
    Messages:
    362
    Resources:
    3
    Skins:
    1
    Tools:
    1
    Maps:
    1
    Resources:
    3
    The warcraft 3 engine does not support texture blending, on the terrain atleast. The game wasn't meant to be viewed that closely.

    You'll have to wait for SC2 for that.
     
  5. phoenixfire

    phoenixfire

    Joined:
    Jun 10, 2008
    Messages:
    980
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Or WC4 in this case.