1. Updated Resource Submission Rules: All model & skin resource submissions must now include an in-game screenshot. This is to help speed up the moderation process and to show how the model and/or texture looks like from the in-game camera.
    Dismiss Notice
  2. DID YOU KNOW - That you can unlock new rank icons by posting on the forums or winning contests? Click here to customize your rank or read our User Rank Policy to see a list of ranks that you can unlock. Have you won a contest and still havn't received your rank award? Then please contact the administration.
    Dismiss Notice
  3. The Lich King demands your service! We've reached the 19th edition of the Icon Contest. Come along and make some chilling servants for the one true king.
    Dismiss Notice
  4. The 4th SFX Contest has started. Be sure to participate and have a fun factor in it.
    Dismiss Notice
  5. The poll for the 21st Terraining Contest is LIVE. Be sure to check out the entries and vote for one.
    Dismiss Notice
  6. The results are out! Check them out.
    Dismiss Notice
  7. Don’t forget to sign up for the Hive Cup. There’s a 555 EUR prize pool. Sign up now!
    Dismiss Notice
  8. The Hive Workshop Cup contest results have been announced! See the maps that'll be featured in the Hive Workshop Cup tournament!
    Dismiss Notice
  9. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

[Campaign] Hero attack speed error?

Discussion in 'Warcraft Discussion' started by Weigazod, Jun 9, 2016.

  1. Weigazod

    Weigazod

    Joined:
    Feb 22, 2009
    Messages:
    176
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    I tested some campaign and from what i notice, the attack speed of a hero wasn't transfered along with the hero to the new map. I recreate the problem in the attachment, using a tutorial campaign of Bob27. The hero take all the agility tomes then kill peon then move into the next map. His attack speed reverse to that of a lvl 1 paladin.

    Can we do something about this?
     

    Attached Files:

  2. Warseeker

    Warseeker

    Joined:
    Feb 18, 2014
    Messages:
    2,520
    Resources:
    1
    Maps:
    1
    Resources:
    1
    Weird, Probably a problem with the Game Cache cuz it's obvious if a correct restoration is set the hero will regain all stats from the next map.
     
  3. TheLordOfChaos201

    TheLordOfChaos201

    Joined:
    Jul 2, 2011
    Messages:
    1,723
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    I had the same problem years ago on my map when restoring my hero from a save file made game.

    it happened in my case because of a slow spell cast on the hero before data was saved.

    to absolve the problem you need to replace the hero with a unit with exact same type as the hero. in otherwords just replace hero of type a with hero of type a. I can't remember if you keep or toss the relative stats, but you can figure that out.

    good luck ^^
     
  4. Weigazod

    Weigazod

    Joined:
    Feb 22, 2009
    Messages:
    176
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Most campaign even the ones belong to Blizzard have similar problem. This is probably something inside the code itself. If we replace the hero with the same hero type, i don't know if powerup item will be transferred with the replacement. About the attribute point we can use the add more attribute point equal to the new hero minus old hero attribute but i don't think we can do the same when dealnig with Manual of Health.
     
  5. TheLordOfChaos201

    TheLordOfChaos201

    Joined:
    Jul 2, 2011
    Messages:
    1,723
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    there is no need for that. attributes transfer too.