Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

Bizarre Battle.net Bug

Discussion in 'Warcraft Discussion' started by Pyrogasm, Aug 21, 2016.

  1. Pyrogasm

    Pyrogasm

    Joined:
    Feb 27, 2007
    Messages:
    3,788
    Resources:
    1
    Spells:
    1
    Resources:
    1
    I just reinstalled and was looking at MakeMeHost to see what games people were in because the custom games list is a graveyard -_-.... Tried to join a game with 1 other player called "[ENT] Uther Party #1" because who doesn't like Uther Party? Pasted the name into the join by name box and boom-- "Your connection to Battle.net has been lost." Trying to reconnect gives me
    It happens on every realm and even on a new account! Was I autobanned for trying to join a bot-hosted game?

    Edit: I reinstalled and I can rejoin Battle.net. Strange indeed....
     
    Last edited: Aug 21, 2016
  2. StoPCampinGn00b

    StoPCampinGn00b

    Community Manager

    Joined:
    Apr 2, 2013
    Messages:
    2,462
    Resources:
    1
    Maps:
    1
    Resources:
    1
    Copying and pasting from pages may copy web code, so it's good to not copy and paste it. Battle.net probably automatically reads it as malicious but the "ban" actually only lasts a few minutes. It actually only disables the realm used for a few minutes, so you can switch realms or just wait if you make the mistake again.

    Simple just type the game name out.
     
  3. oger-lord

    oger-lord

    Joined:
    Jul 24, 2006
    Messages:
    156
    Resources:
    2
    Maps:
    1
    Tutorials:
    1
    Resources:
    2
    It is a known Bug: Bugs and Issues
    Just make sure you dont copy the whitespace at the beginning.
    Otherwise you need to wait 5 minutes until you can reconnect.
     
  4. Pyrogasm

    Pyrogasm

    Joined:
    Feb 27, 2007
    Messages:
    3,788
    Resources:
    1
    Spells:
    1
    Resources:
    1
    Thanks guys. Makes sense to me now.