1. Updated Resource Submission Rules: All model & skin resource submissions must now include an in-game screenshot. This is to help speed up the moderation process and to show how the model and/or texture looks like from the in-game camera.
    Dismiss Notice
  2. DID YOU KNOW - That you can unlock new rank icons by posting on the forums or winning contests? Click here to customize your rank or read our User Rank Policy to see a list of ranks that you can unlock. Have you won a contest and still havn't received your rank award? Then please contact the administration.
    Dismiss Notice
  3. Don’t forget to sign up for the Hive Cup. There’s a 555 EUR prize pool. Sign up now!
    Dismiss Notice
  4. The Hive Workshop Cup contest results have been announced! See the maps that'll be featured in the Hive Workshop Cup tournament!
    Dismiss Notice
  5. Units have been turned into heroes in our latest Icon Contest! Vote for the best icon set at the Icon Contest #18 Poll!
    Dismiss Notice
  6. The poll for Hive's 12th Concept Art Contest is up! Go cast your vote for your favourite genie!
    Dismiss Notice
  7. The raddest synthwave tracks were chosen - Check out our Music Contest #12 - Results and congratulate the winners!
    Dismiss Notice
  8. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

What is wrong

Discussion in 'World Editor Help Zone' started by BloodSpilla, Apr 6, 2011.

  1. BloodSpilla

    BloodSpilla

    Joined:
    Jul 27, 2009
    Messages:
    111
    Resources:
    1
    Maps:
    1
    Resources:
    1
    Why do i fail to copy + paste spells? i have the variable thing checked in properties,i copy units + spells(and other stuff) first, then the triggers. But it still doesnt work :ogre_rage:
     
  2. Pharaoh_

    Pharaoh_

    Joined:
    Nov 6, 2008
    Messages:
    8,127
    Resources:
    11
    Icons:
    3
    Skins:
    1
    Spells:
    6
    Tutorials:
    1
    Resources:
    11
    When pasting the triggers, the ability comparison (Ability being cast Equal to X), most of the times switches to a default ability of the editor, most likely the ability it is based off. Don't forget to refresh that condition and select the appropriate ability.
    Another reason why this would happen is when you don't initialize a hashtable's functionality in the map initialization.
    In case these doesn't solve your case, may you post a sample map? ;]
     
  3. HaniBon

    HaniBon

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    464
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Fifteen, it would be a lot easier for us to help you if you posted a example using "
    • " tags.
     
  4. Bribe

    Bribe

    Joined:
    Sep 26, 2009
    Messages:
    8,029
    Resources:
    25
    Maps:
    3
    Spells:
    10
    Tutorials:
    3
    JASS:
    9
    Resources:
    25
    Moved to WEHZ.