1. Updated Resource Submission Rules: All model & skin resource submissions must now include an in-game screenshot. This is to help speed up the moderation process and to show how the model and/or texture looks like from the in-game camera.
    Dismiss Notice
  2. DID YOU KNOW - That you can unlock new rank icons by posting on the forums or winning contests? Click here to customize your rank or read our User Rank Policy to see a list of ranks that you can unlock. Have you won a contest and still haven't received your rank award? Then please contact the administration.
    Dismiss Notice
  3. Ride into the sunset with the 32nd Modeling Contest. The contest is optionally paired. Best of luck, people!
    Dismiss Notice
  4. This adventure has come to an end. Congratulate our heroes in the 16th Mini Mapping Contest Results.
    Dismiss Notice
  5. From the gates of hell, the 5th Special Effect Contest Results have emerged.
    Dismiss Notice
  6. Race against the odds and Reforge, Don't Refund. The 14th Techtree Contest has begun!
    Dismiss Notice
  7. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

Others unable to join my map

Discussion in 'World Editor Help Zone' started by _MB_, Mar 16, 2014.

  1. _MB_

    _MB_

    Joined:
    Jan 5, 2014
    Messages:
    79
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    I have created a map. I have opened the slots for other players, tried to run it via LAN with my brother, but when I host the map and he tries to join, his instance of WC3 gets stuck for a while and than show "Unable to join the specific game" or something like that. I would like you to suggets the reasons why this happens. Is it possible that the reason is the lot of doodads and that the map size is "epic"? Or do I have to change some other settings? Thank you for your help.
     
  2. LordDz

    LordDz

    Joined:
    May 11, 2007
    Messages:
    4,305
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Do both of you have the same version of Warcraft III? (Patch number)
    What's the filesize of the map?
     
  3. _MB_

    _MB_

    Joined:
    Jan 5, 2014
    Messages:
    79
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    We surely have the same patch (we have been playing together before) and the map size is just 325 Kb
     
  4. DysfunctionaI

    DysfunctionaI

    Joined:
    Mar 6, 2006
    Messages:
    281
    Resources:
    1
    Tutorials:
    1
    Resources:
    1
    It's not the map, it's your connection. It sounds like your computer (the host) is rejecting incoming connections, due to any number of reasons.
     
  5. _MB_

    _MB_

    Joined:
    Jan 5, 2014
    Messages:
    79
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Actually, it was some temporary conection problem, as it is working now. Thanks for bothering with me =)