1. Updated Resource Submission Rules: All model & skin resource submissions must now include an in-game screenshot. This is to help speed up the moderation process and to show how the model and/or texture looks like from the in-game camera.
    Dismiss Notice
  2. DID YOU KNOW - That you can unlock new rank icons by posting on the forums or winning contests? Click here to customize your rank or read our User Rank Policy to see a list of ranks that you can unlock. Have you won a contest and still haven't received your rank award? Then please contact the administration.
    Dismiss Notice
  3. Lead your forces to battle in the 15th Techtree Contest. The call is yours, commander!
    Dismiss Notice
  4. The reforging of the races is complete. Come see the 14th Techtree Contest Results.
    Dismiss Notice
  5. It's time to choose your horse in the race - the 32nd Modeling Contest Poll is up!
    Dismiss Notice
  6. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

[JNGP] "External not found in config file: "Object Merger"" error?

Discussion in 'Warcraft Editing Tools' started by dardas, Aug 31, 2011.

  1. dardas

    dardas

    Joined:
    Sep 12, 2008
    Messages:
    649
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Hello, Everyone seems to have started to do this in their codes:
    Code (vJASS):

    //! external ObjectMerger
     

    In order to create/import data without the user going thru the trouble.
    But whenever i import a code that has those kind of lines,
    It does not create the abilities/units/buffs, Instead it just gives me the following error:
    Code (Text):

    External not found in config file: "Object Merger"
     
    Each time i save the map.

    If anyone could solve this for me, I would be really thankfull.

    +Rep to anyone attempting to help
     
  2. Bribe

    Bribe

    Joined:
    Sep 26, 2009
    Messages:
    8,198
    Resources:
    25
    Maps:
    3
    Spells:
    10
    Tutorials:
    3
    JASS:
    9
    Resources:
    25
    One of the reasons I hate using vJass now.
     
  3. dardas

    dardas

    Joined:
    Sep 12, 2008
    Messages:
    649
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    The object merger is in AutoIndex, which is required by UnitStatus.
    If you got a UnitStatus in gui, i'd love to see it, lol
     
  4. Bribe

    Bribe

    Joined:
    Sep 26, 2009
    Messages:
    8,198
    Resources:
    25
    Maps:
    3
    Spells:
    10
    Tutorials:
    3
    JASS:
    9
    Resources:
    25
    You could just copy and paste it from object editor, that's what
    I did whenever I used autoindex/aids/unit indexer

    But I think you can't avoid this problem so well with UnitStatus :/
     
  5. dardas

    dardas

    Joined:
    Sep 12, 2008
    Messages:
    649
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Well yeah, that was my idea at first, then i noticed its gonna be hard & annoying.
    Is there a second way to disable a unit for X time then?

    Edit: Aha, friend sent me his 2 config files and it worked :D thanks anyways =]
     
  6. baassee

    baassee

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    3,220
    Resources:
    17
    Spells:
    14
    Tutorials:
    3
    Resources:
    17
    Can you send those config files to me as well? Because it fucked up on my when I re-installed the computer.