1. Updated Resource Submission Rules: All model & skin resource submissions must now include an in-game screenshot. This is to help speed up the moderation process and to show how the model and/or texture looks like from the in-game camera.
    Dismiss Notice
  2. DID YOU KNOW - That you can unlock new rank icons by posting on the forums or winning contests? Click here to customize your rank or read our User Rank Policy to see a list of ranks that you can unlock. Have you won a contest and still havn't received your rank award? Then please contact the administration.
    Dismiss Notice
  3. The Lich King demands your service! We've reached the 19th edition of the Icon Contest. Come along and make some chilling servants for the one true king.
    Dismiss Notice
  4. The 4th SFX Contest has started. Be sure to participate and have a fun factor in it.
    Dismiss Notice
  5. The poll for the 21st Terraining Contest is LIVE. Be sure to check out the entries and vote for one.
    Dismiss Notice
  6. The results are out! Check them out.
    Dismiss Notice
  7. Don’t forget to sign up for the Hive Cup. There’s a 555 EUR prize pool. Sign up now!
    Dismiss Notice
  8. The Hive Workshop Cup contest results have been announced! See the maps that'll be featured in the Hive Workshop Cup tournament!
    Dismiss Notice
  9. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

Image extractor->Vertex modifier uv mapping

Discussion in 'Texturing & Surfacing' started by medion555, May 14, 2010.

  1. medion555

    medion555

    Joined:
    Jun 20, 2008
    Messages:
    467
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    I tryd to uv map my model(shown below) but i needed a jpeg image so i got an jpeg image and when i pressed load image it shows nothing anyone nows what could be the problem (i use vertex modifier)
     

    Attached Files:

    Last edited: May 15, 2010
  2. Dentothor

    Dentothor

    Joined:
    Jan 30, 2009
    Messages:
    1,981
    Resources:
    58
    Models:
    1
    Icons:
    38
    Packs:
    1
    Skins:
    17
    Tutorials:
    1
    Resources:
    58
    you need a BLP for it to show up in magos. not a JPEG
     
  3. medion555

    medion555

    Joined:
    Jun 20, 2008
    Messages:
    467
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    i don't want it to show up in magos i will explain it differently

    When you open vertex modifier you press tools and then uv mapping then you press load image an window will appear where you can search your computer for an image and there the image doesn't show up
     
  4. Dentothor

    Dentothor

    Joined:
    Jan 30, 2009
    Messages:
    1,981
    Resources:
    58
    Models:
    1
    Icons:
    38
    Packs:
    1
    Skins:
    17
    Tutorials:
    1
    Resources:
    58
    then you might not have saved it in the correct format. and if not, try others like BMP. If not, try saving it again. and retrying.