Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

How can I create a Random Hero Chooser?

Discussion in 'Warcraft 3: World of Warcraft' started by XPTO25, Oct 1, 2011.

  1. XPTO25

    XPTO25

    Joined:
    May 30, 2008
    Messages:
    7
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Ok, I'm makeing a map in WE.

    As you guys probably have seen in the Tool Palette, the are two buttons "Random Unit" and "Random Building" to choose a random unit or building to appear where you put it.

    So... I would like to know how can I make one of those buttons but for Heros. To be "Random Hero".

    I would really apreciate your help guys :ogre_haosis:
     
  2. Jaret

    Jaret

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    1,126
    Resources:
    9
    Icons:
    8
    Packs:
    1
    Resources:
    9
    ...Is it me, or is this OBVIOUSLY the wrong forum?
     
  3. XPTO25

    XPTO25

    Joined:
    May 30, 2008
    Messages:
    7
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    I dunno. I didn't knew where to post this. So, I posted here...

    I'm new here... sorry
     
  4. Adiktuz

    Adiktuz

    Joined:
    Oct 16, 2008
    Messages:
    9,674
    Resources:
    23
    Models:
    2
    Packs:
    1
    Maps:
    1
    Spells:
    16
    Tutorials:
    1
    JASS:
    2
    Resources:
    23
    What is this doing in the WoW sub-forum eh? but anyway, if you want to edit the pallete, you would need to edit the editor itself...