Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

[Spell] Can someone help me to use Illidan Metamorphosis with another unit?

Discussion in 'World Editor Help Zone' started by fasthland, Oct 11, 2011.

  1. fasthland

    fasthland

    Joined:
    Oct 6, 2011
    Messages:
    9
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Hey, people... (If my english is bad, sorry. I'm Brazilian)

    I did a research, but it seems that no one has the same problem than me:

    My Hero uses the Metamorphosis to turn into the Firelord. When I activate the spell, the timing bar appears, and the bonus, but the unit does not change. When the time runs out, the timer begins again, but this time the spell works propperly. Then, when the timer runs out again, my hero returns with no abilities at all.
    I don't know if this is relevant, but the hero magics are all in a spellbook.

    Please, somebody help....
     
  2. BlackArmsShadow

    BlackArmsShadow

    Joined:
    Jan 17, 2006
    Messages:
    264
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Did you set the alternate unit to firelord?
     
  3. fasthland

    fasthland

    Joined:
    Oct 6, 2011
    Messages:
    9
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Yes, I did...

    Edit: Oh, I said one thing wrong... Since the time I activate the spell, the other spells disappear, and they don't come back ever... Even when the firelord appears...
     
    Last edited by a moderator: Oct 11, 2011
  4. Chaosy

    Chaosy

    Tutorial Reviewer

    Joined:
    Jun 9, 2011
    Messages:
    11,063
    Resources:
    18
    Icons:
    1
    Maps:
    1
    Spells:
    10
    Tutorials:
    6
    Resources:
    18
    upload your map so i can look at it

    if the "fire lord" is a non hero unit he cant get the hero spells can it be that?
     
  5. fasthland

    fasthland

    Joined:
    Oct 6, 2011
    Messages:
    9
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    I can't...

    When I open the Maps\Download folder (where I saved it) it's not there, I even tried to copy all the imported units and custom abilities to a new map, but it does not work.... What do I do?

    Edit: Oh, and the Firelord is a Hero...
     
    Last edited by a moderator: Oct 11, 2011