1. Updated Resource Submission Rules: All model & skin resource submissions must now include an in-game screenshot. This is to help speed up the moderation process and to show how the model and/or texture looks like from the in-game camera.
    Dismiss Notice
  2. DID YOU KNOW - That you can unlock new rank icons by posting on the forums or winning contests? Click here to customize your rank or read our User Rank Policy to see a list of ranks that you can unlock. Have you won a contest and still havn't received your rank award? Then please contact the administration.
    Dismiss Notice
  3. The Lich King demands your service! We've reached the 19th edition of the Icon Contest. Come along and make some chilling servants for the one true king.
    Dismiss Notice
  4. The 4th SFX Contest has started. Be sure to participate and have a fun factor in it.
    Dismiss Notice
  5. The poll for the 21st Terraining Contest is LIVE. Be sure to check out the entries and vote for one.
    Dismiss Notice
  6. The results are out! Check them out.
    Dismiss Notice
  7. Don’t forget to sign up for the Hive Cup. There’s a 555 EUR prize pool. Sign up now!
    Dismiss Notice
  8. The Hive Workshop Cup contest results have been announced! See the maps that'll be featured in the Hive Workshop Cup tournament!
    Dismiss Notice
  9. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

"≥" sign in tooltips?

Discussion in 'World Editor Help Zone' started by Ivorywinter, Nov 26, 2016.

  1. Ivorywinter

    Ivorywinter

    Joined:
    Jul 28, 2010
    Messages:
    29
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    I had a tooltip with the ≥ sign working, but editing it removed the symbol and I don't remember how I got it working in the first place.
     
  2. pOke

    pOke

    Joined:
    Mar 24, 2013
    Messages:
    1,102
    Resources:
    1
    Maps:
    1
    Resources:
    1
    Alt Code? CnP? >=?
     
  3. Pyrogasm

    Pyrogasm

    Joined:
    Feb 27, 2007
    Messages:
    3,026
    Resources:
    1
    Spells:
    1
    Resources:
    1
    Copy/paste doesn't put it back in? Try typing it by the alt-code: Alt+241
     
    Last edited: Nov 26, 2016
  4. Ivorywinter

    Ivorywinter

    Joined:
    Jul 28, 2010
    Messages:
    29
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    cnp just makes a question mark in the editor and in-game, and the alt code doesn't write anything for me
     
  5. Pyrogasm

    Pyrogasm

    Joined:
    Feb 27, 2007
    Messages:
    3,026
    Resources:
    1
    Spells:
    1
    Resources:
    1
    Are you using the vanilla editor or the JNGP?
     
  6. Ivorywinter

    Ivorywinter

    Joined:
    Jul 28, 2010
    Messages:
    29
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    JNGP
    Like I said, I got it to appear a long time ago, but I've forgotten how. Can you easily do it? It might be my keyboard settings or something.
     
  7. Dr Super Good

    Dr Super Good

    Spell Reviewer

    Joined:
    Jan 18, 2005
    Messages:
    25,590
    Resources:
    3
    Maps:
    1
    Spells:
    2
    Resources:
    3
    You mean this symbol? '‗'. That alt code page seems wrong in some places or at least the forum renders it wrong.
     
  8. Pyrogasm

    Pyrogasm

    Joined:
    Feb 27, 2007
    Messages:
    3,026
    Resources:
    1
    Spells:
    1
    Resources:
    1
    Yeah I missed when typing. Should be 241
     
  9. Dr Super Good

    Dr Super Good

    Spell Reviewer

    Joined:
    Jan 18, 2005
    Messages:
    25,590
    Resources:
    3
    Maps:
    1
    Spells:
    2
    Resources:
    3
    You mean "±".

    Alt codes are not reliable and seem to be system/font specific.