1. Head to the 33rd Modeling Contest Poll and drink to your heart's desire.
    Dismiss Notice
  2. Choose your means of doom in the 17th Mini Mapping Contest Poll.
    Dismiss Notice
  3. A slave to two rhythms, the 22nd Terraining Contest is here.
    Dismiss Notice
  4. The heavens smile on the old faithful. The 16th Techtree Contest has begun.
    Dismiss Notice
  5. The die is cast - the 6th Melee Mapping Contest results have been announced. Onward to the Hive Cup!
    Dismiss Notice
  6. The glory of the 20th Icon Contest is yours for the taking!
    Dismiss Notice
  7. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

Why did my maps picture on this website just change?

Discussion in 'Site Discussion' started by micromonkey, Mar 31, 2010.

  1. micromonkey

    micromonkey

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    62
    Resources:
    2
    Maps:
    2
    Resources:
    2
    Okay I logged in like a few months ago, and the preview of my map was changed to

    Aeon of Dominion
    the struggle for supremacy
    by emjlv3

    I mean, wth? I didn't do that myself! How did that happen? :cry:
     
  2. dead-man-walking

    dead-man-walking

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    1,574
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    It's a Hive Bug. Sometimes Map Preview got mixed up and shows another map's preview. Don't worry. It will be fixed soon.
     
  3. CyberDuelX16

    CyberDuelX16

    Joined:
    May 23, 2008
    Messages:
    1,360
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Yeah, Dead-man-walking's right
     
  4. Emperor_Jackal

    Emperor_Jackal

    Joined:
    Jun 1, 2006
    Messages:
    96
    Resources:
    3
    Tools:
    1
    Maps:
    2
    Resources:
    3
    I agree with dead-man walking too.
     
  5. Ralle

    Ralle

    Owner

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    11,454
    Resources:
    21
    Tools:
    2
    Maps:
    5
    Tutorials:
    14
    Resources:
    21
    It is quite weird. Have you tried pressing "Reparse" ?
     
  6. micromonkey

    micromonkey

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    62
    Resources:
    2
    Maps:
    2
    Resources:
    2
    oh okay, because its been like this for maybe, two months? I don't want anybody taking credit for my work though.
     
  7. Samuraid

    Samuraid

    Joined:
    Nov 1, 2004
    Messages:
    1,508
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    I've been fixing some of them like that, but occasionally there are leftover images or images that don't get replaced, so sometimes it means deleting the images via SSH then reparsing.

    As for the cause, I'm really not sure either, because there isn't a direct way to reproduce the problem that we know of yet.