1. Find your way through the deepest dungeon in the 18th Mini Mapping Contest Poll.
    Dismiss Notice
  2. A brave new world lies beyond the seven seas. Join the 34th Modeling Contest today!
    Dismiss Notice
  3. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
Hive 3 Remoosed BETA - NOW LIVE. Go check it out at BETA Hive Workshop! Post your feedback in this new forum BETA Feedback.
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

Welcome to Warcraft

Discussion in 'Warcraft Discussion' started by NearbyHermit, Jun 16, 2008.

  1. niika

    niika

    Joined:
    Dec 2, 2008
    Messages:
    74
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    no i have dosbox and the final war2 works but the beta doesnt
     
  2. Hallfiry

    Hallfiry

    Joined:
    Feb 17, 2006
    Messages:
    126
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    On my pc the war2 alpha worked,
    i've installed it to c:\war2 and in the dosbox i wrote:

    mount c: c:\war2
    c: c
    war2

    and @eccho if you meant "dazed and confuzed", "pepito" "hop hop donut lifts" and "Rockin Rollin Schnitzelbank", then thanks^^
     
  3. itachi_612

    itachi_612

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    4
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Wow I was impressed. In the first version I would say that some graphics are better than the ones we have ATM in TFT. Trees look much more realistic and gold mines aren't the size of a peon -.-. Why did they change all these graphics?!? I mean I can understand changing the spell graphics because when the Tauren is casting War Stomp it looks quite bad but the models of the units look much smoother than ATM.
     
  4. Kyrbi0

    Kyrbi0

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Messages:
    8,501
    Resources:
    2
    Models:
    1
    Maps:
    1
    Resources:
    2
    Hmm... I was able to grab the "alphabeta" map + zip, but not the Alpha + DOSBOX thing. Is there anything in particular I am missing?
     
  5. NearbyHermit

    NearbyHermit

    Joined:
    May 20, 2007
    Messages:
    2,894
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    You could download the Dosbox via Google, and for the pack,it's the same thing!
     
  6. Hallfiry

    Hallfiry

    Joined:
    Feb 17, 2006
    Messages:
    126
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    War 3 Beta download

    The beta is now available for downloading, check the video details:
    http://www.youtube.com/watch?v=jXMk_Ti0Wug
     
  7. Verhalthur

    Verhalthur

    Joined:
    Nov 21, 2007
    Messages:
    372
    Resources:
    2
    Tools:
    1
    Template:
    1
    Resources:
    2
    While this thread has been necro'd, it is a very cool and helpful necro. I am dling and testing the program now.
    Edit: Downloaded all of the rapidshares yet the .iso is a broken file and I can't use it.
     
    Last edited: Jul 9, 2009
  8. HappyTauren

    HappyTauren

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Messages:
    8,408
    Resources:
    87
    Models:
    61
    Icons:
    23
    Packs:
    1
    Tutorials:
    2
    Resources:
    87
    Dlded, impossible to connect to battle net, no single player, and textures in MPQs don't work.
     
  9. Michael Jackson

    Michael Jackson

    Joined:
    Jul 8, 2009
    Messages:
    12
    Resources:
    0
    Resources:
    0
  10. Verhalthur

    Verhalthur

    Joined:
    Nov 21, 2007
    Messages:
    372
    Resources:
    2
    Tools:
    1
    Template:
    1
    Resources:
    2
    HT could you give me the iso? :D
     
  11. HappyTauren

    HappyTauren

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Messages:
    8,408
    Resources:
    87
    Models:
    61
    Icons:
    23
    Packs:
    1
    Tutorials:
    2
    Resources:
    87
    With my upload rate of 5kbps, not really D:
     
  12. Verhalthur

    Verhalthur

    Joined:
    Nov 21, 2007
    Messages:
    372
    Resources:
    2
    Tools:
    1
    Template:
    1
    Resources:
    2
    Ok, thanks anyway though. :]
     
  13. Hallfiry

    Hallfiry

    Joined:
    Feb 17, 2006
    Messages:
    126
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Broken BLPs

    1.The ISO works, perhaps your download is incomplete
    2. Install with the installer, patch on version 1.03 and copy the crack into the wacraft 3 beta folder and launch it. Then you go to battlenet and enter any username and password.
    3.The textures aren't broken, they are in blp0 format. Converter in Attachments
     

    Attached Files:

  14. NhazUl

    NhazUl

    Joined:
    Aug 13, 2007
    Messages:
    1,453
    Resources:
    8
    Models:
    7
    Maps:
    1
    Resources:
    8
    Yes, I saw this thing on WC3C, but I didn't figure out how to work with it. Instructions please.
     
    Last edited: Jul 13, 2009
  15. Eccho

    Eccho

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    2,297
    Resources:
    2
    Spells:
    2
    Resources:
    2
    "Drag and drop"

    Simply, the blp consist of a bunch of number suffixes 01, 02, 03, 04, 05 etc
    make sure the blp without any of those suffixes is in the same folder as all the other parts, drag it on the blp0to1 converter and a new file with the prefix BLP1_... should be created in the same folder.
     
  16. niika

    niika

    Joined:
    Dec 2, 2008
    Messages:
    74
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    could someone make a mirror for the the second part of the download as i ran out of free downloads
     
  17. NearbyHermit

    NearbyHermit

    Joined:
    May 20, 2007
    Messages:
    2,894
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    The one I last recall that had it was Eccho!
     
  18. Trillium

    Trillium

    Joined:
    Mar 8, 2009
    Messages:
    1,641
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    god damn blizzard, The Start had fantastic models, almost of WotLK quality...
    damn you blizzard, give us those models...
    these doodads and units are simply perfect!.. notice the quality of the bone dragon... it's godly compared to the shit we call dragons in WC3... and i guess other dragons were similiar...
    also, notice the sky... flawless quality, isn't it? especially compared to what we have now...


    but, it is simple, why blizz didn't want to release a game of that quality... with RPGs being made with such video drive and with that good models, noone would ever play WoW! =DDD
     
  19. Eccho

    Eccho

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    2,297
    Resources:
    2
    Spells:
    2
    Resources:
    2
    Yeah I burned the beta out on the cd to preserve it....
    I dont have the playable "crack" there tho, unfortunantly
     
  20. Trillium

    Trillium

    Joined:
    Mar 8, 2009
    Messages:
    1,641
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Looking for a warlock or necromancer witha playable copy of WarCraft 3 The Start. Price: my immortal soul =DDD