1. Updated Resource Submission Rules: All model & skin resource submissions must now include an in-game screenshot. This is to help speed up the moderation process and to show how the model and/or texture looks like from the in-game camera.
    Dismiss Notice
  2. DID YOU KNOW - That you can unlock new rank icons by posting on the forums or winning contests? Click here to customize your rank or read our User Rank Policy to see a list of ranks that you can unlock. Have you won a contest and still havn't received your rank award? Then please contact the administration.
    Dismiss Notice
  3. Don’t forget to sign up for the Hive Cup. There’s a 555 EUR prize pool. Sign up now!
    Dismiss Notice
  4. The Hive Workshop Cup contest results have been announced! See the maps that'll be featured in the Hive Workshop Cup tournament!
    Dismiss Notice
  5. The results are out! Check them out.
    Dismiss Notice
  6. The poll for Hive's 12th Concept Art Contest is up! Go cast your vote for your favourite genie!
    Dismiss Notice
  7. The raddest synthwave tracks were chosen - Check out our Music Contest #12 - Results and congratulate the winners!
    Dismiss Notice
  8. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

Rune Bug

Discussion in 'World Editor Help Zone' started by Blackscar, Apr 21, 2008.

  1. Blackscar

    Blackscar

    Joined:
    Nov 10, 2007
    Messages:
    43
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Hello, i was wondering if anyone coud help me with this i got wierd rune bug the bug is if i pick up a rune it creates a invisable copy of it self that doesnt go away unless i leave it alone for about 5-10 seconds. Any idea how to fix this?
     
  2. Smiddle

    Smiddle

    Joined:
    Mar 12, 2008
    Messages:
    434
    Resources:
    1
    Maps:
    1
    Resources:
    1
    Please post triggers and stuff like that, otherwise it will be very hard to help you.
     
  3. Blackscar

    Blackscar

    Joined:
    Nov 10, 2007
    Messages:
    43
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Some how by removing this trigger the problem was solved.

    Set Item Drop Life
    Events
    Unit - A unit Loses an item
    Conditions
    Actions
    Item - Set life of (Item being manipulated) to 1.00
     
  4. Smiddle

    Smiddle

    Joined:
    Mar 12, 2008
    Messages:
    434
    Resources:
    1
    Maps:
    1
    Resources:
    1
    I tried to do the same asnd nothing happened as I could see. What do you mean with invisible? What item did you base the rune on?
     
  5. Blackscar

    Blackscar

    Joined:
    Nov 10, 2007
    Messages:
    43
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    I select a rune(a.k.a Tome) of lesser healing put it on the ground, then i simply order my hero to pick up that rune BUT then ,if i press the alt key and then put my mous cursor on the same spot where ive pickt up the rune some how it created a copy of it self with no model(invisible) and i coud simply keep on selecting it til the end of times unless if i leave it aloon form 5-10 seconds it simply fannius like it normaly shud do.
     
  6. Smiddle

    Smiddle

    Joined:
    Mar 12, 2008
    Messages:
    434
    Resources:
    1
    Maps:
    1
    Resources:
    1
    Ah, I based the item on a regular (non-auto-used) one, which is why nothing happened for me.

    Well, the rune is automatically used, so it is used and is removed at the same time as it is picked up. Since you can't change the health of nothing to 1, the game creates a dummy item to change the health to 1.

    I think that's why. I'm not that good at World Editor myself. Have you changed any of the rune's stats?
     
  7. Blackscar

    Blackscar

    Joined:
    Nov 10, 2007
    Messages:
    43
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    No, and i thought of the same thing when i remove the trigger. But its fixed that all that matters it was a to big of a abusement to just leave it aloon :)