• Check out the results of the Techtree Contest #19!
  • Listen to a special audio message from Bill Roper to the Hive Workshop community (Bill is a former Vice President of Blizzard Entertainment, Producer, Designer, Musician, Voice Actor) 🔗Click here to hear his message!
  • Read Evilhog's interview with Gregory Alper, the original composer of the music for WarCraft: Orcs & Humans 🔗Click here to read the full interview.
  • Create a void inspired texture for Warcraft 3 and enter Hive's 34th Texturing Contest: Void! Click here to enter!
  • The Hive's 22nd Icon Contest: Creep Abilities is now concluded, time to vote for your favourite set of icons! Click here to vote!

Romanian Gathering

Status
Not open for further replies.
Ai citit!? Frate...să fiu plictisit de mor şi tot nu mă apuc de citit...bravo.
Planscape n-am jucat, ştiu doar de el. Am auzit pt prima dată de el intr-un level de prin '99 când eram printr-a 5-a şi la vremea aia nu prea se putea face rost de jocuri ca-n zilele noastre (numa de la coleg la coleg se făcea rost de jocuri atunci...şi colegu îl avea de la un prieten al unui prieten...etc), aşa că am rămas doar cu articolul respectiv. În ultima vreme mi s-a tot amintit de el totuşi şi aş vrea să-l joc şi eu în sfârşit. Naşpa că mi s-a prăjit iar calculatorul şi-am rămas cu ăsta vechiu dar plm merge pst pe el. De-ocamdată am luat pt a nu ştiu câta oară Morrowind la jucat :P...deja mă plictisesc de el, level 20 în 2 zile...grind grind grind.

Salutari noului roman!

Fie ca sederea sa-i fie calda si sa se simta in familie!

Cat despre Planescape Torment,mereu aud ca este nr.1 !

Mi se pare o porcarie,care imi da dureri de cap,adica ar trebui sa fie placut,e fascinant,dar se presupune sa fie inteligent nu super-greu!

Deși sunt sigur că cerința următoare va fi complet ignorată, am să-mi pierd timpul continuînd aberantul mesaj.

Mă poate ajuta cineva să-mi testez harta? ("beta testing" cum ar spune tipii cul)

dudule eu intru pe garena saptamanal, dar nu dau de tine. Ori te am in lista vechiului account ce e banat ptr. mh.

Salut :)
Propunere celor ce mai sunt cât de cât activi în domeniul map-makingului:

Intraţi în (nou-fondatul meu clan) de map-making (@Garena)
Putem să ne apucăm de o harta, şi/sau putem să ne ajutăm la diferite probleme in legătură cu WE.:thumbs_up:
Primesc pe oricine, fără niciun fel de discriminare:gg:.

Aici e link-ul. Cei interesaţi, aplicaţi făcând click pe 'JOIN AS MEMBER', am să dau accept request cand ma loghez.

O zi bună.:smile:

Status
Not open for further replies.
Back