1. Updated Resource Submission Rules: All model & skin resource submissions must now include an in-game screenshot. This is to help speed up the moderation process and to show how the model and/or texture looks like from the in-game camera.
    Dismiss Notice
  2. DID YOU KNOW - That you can unlock new rank icons by posting on the forums or winning contests? Click here to customize your rank or read our User Rank Policy to see a list of ranks that you can unlock. Have you won a contest and still haven't received your rank award? Then please contact the administration.
    Dismiss Notice
  3. Rubbed the right way, the genie is out of its lamp! The 12th Concept Art Contest Results have been announced.
    Dismiss Notice
  4. The Lich King has a new champion. The results for the 19th Icon Contest are here!
    Dismiss Notice
  5. Race against the odds and Reforge, Don't Refund. The 14th Techtree Contest has begun!
    Dismiss Notice
  6. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

Problem with custom skin

Discussion in 'World Editor Help Zone' started by PROcuratorDotA, Dec 7, 2010.

  1. PROcuratorDotA

    PROcuratorDotA

    Joined:
    Oct 29, 2010
    Messages:
    70
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    I have a problem (+rep for help unless I gave u recently ^^). After importing and pathing several skins, (underneath) models from General Frank of Blood Elves (all of u know them probably) went very dark red on some pieces of their armor... These are pieces probably team coloured but now even changing team doesn't change anything. I can't just delete skins cause they replaced with basic ones...

    Plz tell me how to sort this problem out. best to have custom skin without these undesiered effects but if there isn't any way to keep it I can throw this skin away. Besides, re-importing and re-pathing General Frank's models doesn't help.

    This is the likely reason:
    http://www.hiveworkshop.com/forums/...ief-60940/?prev=search=spellthief&d=list&r=20

    Other possibilities (skins which I was implementing while this WE open):
    http://www.hiveworkshop.com/forums/...me-blp-153686/?prev=search=sentry&d=list&r=20
    http://www.hiveworkshop.com/forums/...172446/?prev=search=archer&r=20&d=list&page=2

    I also removed some models/icons but I think it's not the reason.
    Help me plz.

    EDIT: I know what's wrong now but it doesn't make me able to solve this problem. Here is a link to the responsible skin for all this mess :p. http://www.hiveworkshop.com/forums/skins-552/bloodelf-spellthief-60940/index3.html . I wrote that paths are wrong. Ramza's doesn't work, Nixil's work well for model itself but it also changes colour of General Frank's Blood Elves (Paladin, Sword Master etc.). Only team-coloured surfaces re-colour but re-colour for much worse. The problem lays into removing this skin. I haven't the faintest idea how to do it. it's ain't in the Import Manager no more, it "attached" to the model, how to tear it out??

    Plz, help me
     
    Last edited: Dec 8, 2010
  2. PROcuratorDotA

    PROcuratorDotA

    Joined:
    Oct 29, 2010
    Messages:
    70
    Resources:
    0
    Resources:
    0
  3. Vunjo

    Vunjo

    Joined:
    Jul 1, 2010
    Messages:
    977
    Resources:
    2
    Maps:
    2
    Resources:
    2
    You can open a model editor, open the skin you want, and then, without changing a thing, save the skin, and use it in your map. It will be the same old back.
     
  4. PROcuratorDotA

    PROcuratorDotA

    Joined:
    Oct 29, 2010
    Messages:
    70
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    I can't get u. What do u mean? Anyway, the main problem is that wrong pathing attached to the skin recoloured models from general Frank.

    EDIT: The problem is not in using old skin but removing new...
     
    Last edited: Dec 9, 2010