Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

Memory hack

Discussion in 'The Lab' started by DracoL1ch, Nov 1, 2016.

Tags:
  1. respect_gg

    respect_gg

    Joined:
    Aug 22, 2009
    Messages:
    2
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    How i can show to my team-chat for clicked ability with ALT+RightClick with memory hack? Like dota 2 Sorry for my ugly eng
     
  2. DracoL1ch

    DracoL1ch

    Joined:
    Dec 12, 2010
    Messages:
    2,038
    Resources:
    2
    Tutorials:
    2
    Resources:
    2
    you can't do that from JASS level, have to use extra DLL instead, like we do in Dota
     
  3. I'm very interested in this. Not to create viruses of course.

    But I don't use or understand much jass besides for cleaning leaks.
    So can one explain in simple english can this be used to:

    - make an outside server (preferably with a database of any sort) so that player data can be saved.
    - if the above is possible, then I see "mmorpg" maps suddenly being a huge thing on hive.

    Also, for real, any map can now be used to hack my machine?
    Damn... that's scary.
     
  4. DracoL1ch

    DracoL1ch

    Joined:
    Dec 12, 2010
    Messages:
    2,038
    Resources:
    2
    Tutorials:
    2
    Resources:
    2
    sure you can create/write/save any files you want, speak with websites etc (better with library because writing it on pure ASM will be a pretty hard task)
     
  5. Like... in the background, while the game is running it can also export data anywhere?
    Like in intervals or once per load time?

    You make it sound so easy... which is probably true, for you.
     
  6. Retera

    Retera

    Tool Reviewer

    Joined:
    Apr 19, 2008
    Messages:
    1,051
    Resources:
    27
    Models:
    18
    Tools:
    2
    Maps:
    6
    Reforged HD Models:
    1
    Resources:
    27
    No it was removed in Patch 1.29, so basically this thread just means you have to only play the newest WarCraft III unless you want to risk a virus.
     
  7. DracoL1ch

    DracoL1ch

    Joined:
    Dec 12, 2010
    Messages:
    2,038
    Resources:
    2
    Tutorials:
    2
    Resources:
    2
    theres nothing like background, just in game's runtime, yeah
     
  8. Which I haven't downloaded and updated to yet.

    From hero to villain, your exploits force me to update my warcraft :D
    J/k.

    Do I need to learn cheat engine in order to make use of your system?
    And also by library you mean some of the files you have on github?
     
  9. DracoL1ch

    DracoL1ch

    Joined:
    Dec 12, 2010
    Messages:
    2,038
    Resources:
    2
    Tutorials:
    2
    Resources:
    2
    yes, github
    cheat engine or lua or any other tool
    but of course you shouldnt reverse engineer it, just read it for yourself :p
     
  10. sonphamthe11H

    sonphamthe11H

    Joined:
    Mar 6, 2017
    Messages:
    157
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    This is so awesome draco
    What is your plan in the future?
    Keep develope DotA on patch 1.26a or move it to reforged?
     
  11. DracoL1ch

    DracoL1ch

    Joined:
    Dec 12, 2010
    Messages:
    2,038
    Resources:
    2
    Tutorials:
    2
    Resources:
    2
    I have no faith in officials, so 26 till said otherwise
     
  12. respect_gg

    respect_gg

    Joined:
    Aug 22, 2009
    Messages:
    2
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    how i can hide any buff's icon with memory hack? It's possible?
     
  13. DracoL1ch

    DracoL1ch

    Joined:
    Dec 12, 2010
    Messages:
    2,038
    Resources:
    2
    Tutorials:
    2
    Resources:
    2
    not rly, never encountered this question
     
  14. sonphamthe11H

    sonphamthe11H

    Joined:
    Mar 6, 2017
    Messages:
    157
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    How can I change model path of an object using memory hax? a demo script is very appreciated
     
  15. Clanzion

    Clanzion

    Joined:
    Jul 4, 2016
    Messages:
    454
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Tried using GetMouseX and GetMouseY in conjunction with TriggerHappy's MemeHack JNGP, however, it doesn't appear to be working, it just sets the unit/sfx to slightly above center of map. Does it have to be used with the appropriate event or something like the 1.30 mouse natives?
     
  16. DracoL1ch

    DracoL1ch

    Joined:
    Dec 12, 2010
    Messages:
    2,038
    Resources:
    2
    Tutorials:
    2
    Resources:
    2
    there are no equalent of 1.30 natives as there are no need of them for us
    GetMouseX/Y can be used inside periodic fast timers, thats the best you can do
     
  17. prizraknadache

    prizraknadache

    Joined:
    Oct 26, 2014
    Messages:
    61
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Hello! This MemoryHack function calls desync in multiplayer:

    Code (vJASS):
    native TriggerRegisterKeyEvent  takes trigger whichTrigger, integer eventtype   returns nothing


    How i should code\use it to prevent desync in multiplayer?
     
  18. DracoL1ch

    DracoL1ch

    Joined:
    Dec 12, 2010
    Messages:
    2,038
    Resources:
    2
    Tutorials:
    2
    Resources:
    2
    im afraid it cannot be used in multiplayer
     
  19. prizraknadache

    prizraknadache

    Joined:
    Oct 26, 2014
    Messages:
    61
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Well, then how about Blizzard function? This uses a "Player" and does not call desync, however it can take only 4 keys. Maybe it's possible to combine those functions to use any key?

    Code (vJASS):
     function    TriggerRegisterPlayerKeyEventBJ    trigger trig, player whichPlayer, integer keType, integer keKey
     
  20. DracoL1ch

    DracoL1ch

    Joined:
    Dec 12, 2010
    Messages:
    2,038
    Resources:
    2
    Tutorials:
    2
    Resources:
    2
    because those arrows are translated by game to the server, while our functions do not translate anything to the game working locally only