Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

Maximum Level

Discussion in 'World Editor Help Zone' started by Frostbarge, Nov 18, 2011.

  1. Frostbarge

    Frostbarge

    Joined:
    Nov 6, 2011
    Messages:
    44
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    How can I set the maximum level a hero can reach?
     
  2. Urganaut

    Urganaut

    Joined:
    Nov 6, 2011
    Messages:
    18
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    In world editor press Advanced then gameplay constants, somewhere there is an option of heroes max level, use custom gameplay constants and write your max lvl of heroes.
     
  3. Geries

    Geries

    Joined:
    Sep 13, 2010
    Messages:
    497
    Resources:
    7
    Models:
    6
    Packs:
    1
    Resources:
    7
    Advanced( Upper menu ) -> Gameplay Constants -> Tick "Use Custom Gameplay Constants -> Hero Maximum Level -> set it to your value

    Edit: Damnit u was faster :/
     
  4. Frostbarge

    Frostbarge

    Joined:
    Nov 6, 2011
    Messages:
    44
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Thank you.
     
  5. TerraNexx

    TerraNexx

    Joined:
    Dec 9, 2008
    Messages:
    230
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Is it possible to set unit's max lvl more than 100? I know it can be done for a hero, and its not like im going to make creeps over 100th lvl, but can it be done? :D
     
  6. Vehster

    Vehster

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    155
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Use shift and try again. Yea it can be done.