1. Updated Resource Submission Rules: All model & skin resource submissions must now include an in-game screenshot. This is to help speed up the moderation process and to show how the model and/or texture looks like from the in-game camera.
    Dismiss Notice
  2. The 15th Mini-Mapping Contest came to an end. The Secrets of Warcraft 3 are soon to be revealed! Come and vote in the public poll for your favorite maps.
    Dismiss Notice
  3. The 12th incarnation of the Music Contest is LIVE! The theme is Synthwave. Knight Rider needs a song to listen to on his journey. You should definitely have some fun with this theme!
    Dismiss Notice
  4. Join other hivers in a friendly concept-art contest. The contestants have to create a genie coming out of its container. We wish you the best of luck!
    Dismiss Notice
  5. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

HELP - Getting Custom Campaigns for MAC USERS

Discussion in 'Requests' started by Sashka, May 10, 2017.

  1. Sashka

    Sashka

    Joined:
    May 8, 2017
    Messages:
    11
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    After a long and tedious battle just installing the damn game on this Mac...I soon realized that there are custom campaigns for Warcraft III! I have both RoC & TFT. I downloaded the custom campaigns and attempted to put them in my Maps Folder but nothing worked....

    Anyone have knowledge about getting custom campaigns to function for mac users?

    Also, how does one make Warcraft III windowed mode so I can stream?
     
  2. Mister_Haudrauf

    Mister_Haudrauf

    Joined:
    Mar 14, 2014
    Messages:
    1,032
    Resources:
    57
    Models:
    52
    Icons:
    2
    Packs:
    3
    Resources:
    57

    For the Map problem: You have to put them into the Campaign folder (if there is one)

    For the rest: sorry, no idea
     
  3. Sashka

    Sashka

    Joined:
    May 8, 2017
    Messages:
    11
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    I do not have a Campaigns folder though, should I create one and in which directory...just the wc3 folder?
     
  4. Mister_Haudrauf

    Mister_Haudrauf

    Joined:
    Mar 14, 2014
    Messages:
    1,032
    Resources:
    57
    Models:
    52
    Icons:
    2
    Packs:
    3
    Resources:
    57
    Directory: Just Warcraft 3

    It is strange that you don't have one. But you can try it.
     
  5. Sashka

    Sashka

    Joined:
    May 8, 2017
    Messages:
    11
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    I installed Warcraft III with only this method: and when it got finished...no campaigns folder was present so...
     
  6. Sashka

    Sashka

    Joined:
    May 8, 2017
    Messages:
    11
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    I downloaded Curse of the Forsaken.w3n and extracted the file to my Warcraft III > Campaigns folder which I created. I then went to TFT > Custom Campaigns and nothing showed up :(

    Anyone please help
     
  7. Sashka

    Sashka

    Joined:
    May 8, 2017
    Messages:
    11
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    BUMP! I am still stuck on this issue, please someone help!
     
  8. Dziggyy

    Dziggyy

    Joined:
    Jul 15, 2017
    Messages:
    2
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Hi! I had the same issue and I found the solution on bnet forum,
    You have to press SHIFT+CMD+G simultaneously, a window will open, paste in this line: "~/Library/Application Support/Blizzard/Warcraft III/", click open, and then paste maps in Campaigns folder.
     
  9. Sashka

    Sashka

    Joined:
    May 8, 2017
    Messages:
    11
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Where do I press SHIFT +CMD + G simultaneously?
     
  10. Sashka

    Sashka

    Joined:
    May 8, 2017
    Messages:
    11
    Resources:
    0
    Resources:
    0
  11. Dziggyy

    Dziggyy

    Joined:
    Jul 15, 2017
    Messages:
    2
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    on a Finder window
     
  12. Sashka

    Sashka

    Joined:
    May 8, 2017
    Messages:
    11
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Thank you! I did paste maps onto Campaign folder, will see if it works.