1. Updated Resource Submission Rules: All model & skin resource submissions must now include an in-game screenshot. This is to help speed up the moderation process and to show how the model and/or texture looks like from the in-game camera.
    Dismiss Notice
  2. DID YOU KNOW - That you can unlock new rank icons by posting on the forums or winning contests? Click here to customize your rank or read our User Rank Policy to see a list of ranks that you can unlock. Have you won a contest and still havn't received your rank award? Then please contact the administration.
    Dismiss Notice
  3. The Lich King demands your service! We've reached the 19th edition of the Icon Contest. Come along and make some chilling servants for the one true king.
    Dismiss Notice
  4. The 4th SFX Contest has started. Be sure to participate and have a fun factor in it.
    Dismiss Notice
  5. The poll for the 21st Terraining Contest is LIVE. Be sure to check out the entries and vote for one.
    Dismiss Notice
  6. The results are out! Check them out.
    Dismiss Notice
  7. Don’t forget to sign up for the Hive Cup. There’s a 555 EUR prize pool. Sign up now!
    Dismiss Notice
  8. The Hive Workshop Cup contest results have been announced! See the maps that'll be featured in the Hive Workshop Cup tournament!
    Dismiss Notice
  9. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

Doom

Discussion in 'World Editor Help Zone' started by darkalex13, Mar 1, 2008.

  1. darkalex13

    darkalex13

    Joined:
    Feb 20, 2008
    Messages:
    54
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    How can i make Doom to be able to be cast on heroes and on strong mobs?
     
  2. NhazUl

    NhazUl

    Joined:
    Aug 13, 2007
    Messages:
    1,447
    Resources:
    8
    Models:
    7
    Maps:
    1
    Resources:
    8
    Stats - Targets Allowed - check Hero.
     
  3. darkalex13

    darkalex13

    Joined:
    Feb 20, 2008
    Messages:
    54
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Thanks, but what about stronger mobs? I think I can use only until level 5 or so!
     
  4. Global_idiot

    Global_idiot

    Joined:
    Aug 16, 2007
    Messages:
    212
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    you have to set unit level-> go to object menu click on some unit and searc for stats level i think and set the unit level to what you like, but the level will aply only to that unit.
     
  5. darkalex13

    darkalex13

    Joined:
    Feb 20, 2008
    Messages:
    54
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Damn... So I can't use Doom at high level mobs (I don't want to lower the mobs level).
     
  6. Kaitech[SanD]

    Kaitech[SanD]

    Joined:
    Apr 11, 2007
    Messages:
    1,927
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Of course there's a way to allow it to be used on any level mob*, lemme just go search around.

    *Correct N to M*

    EDIT:

    I'll be a while, WC3 just bugged out and it's now asking me to reinstall XD