1. Updated Resource Submission Rules: All model & skin resource submissions must now include an in-game screenshot. This is to help speed up the moderation process and to show how the model and/or texture looks like from the in-game camera.
    Dismiss Notice
  2. DID YOU KNOW - That you can unlock new rank icons by posting on the forums or winning contests? Click here to customize your rank or read our User Rank Policy to see a list of ranks that you can unlock. Have you won a contest and still haven't received your rank award? Then please contact the administration.
    Dismiss Notice
  3. The reforging of the races is complete. Come see the 14th Techtree Contest Results.
    Dismiss Notice
  4. It's time to choose your horse in the race - the 32nd Modeling Contest Poll is up!
    Dismiss Notice
  5. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

Command Button Problem

Discussion in 'World Editor Help Zone' started by Cronix, Nov 5, 2010.

  1. Cronix

    Cronix

    Joined:
    Jun 18, 2009
    Messages:
    27
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    is there any way to place patrol buton at the 3,0 position to the positon of the attack button after i remove it from the unit with the "show ui" thing? cause i need those 8 slots in second and third row free. if not, can i at least place different hotkeys for that command buttons?
    +rep for reply off course :D
     
  2. Dr. Boom

    Dr. Boom

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    1,550
    Resources:
    3
    Maps:
    1
    Spells:
    1
    Tutorials:
    1
    Resources:
    3
    Moin moin =)

    As far as I know, you can't change the position of those buttons. Also far as I know,
    you can't change the hotkeys too =(

    Greetings and Peace
    Dr. Boom
     
  3. Ramza

    Ramza

    Joined:
    Jan 10, 2005
    Messages:
    3,194
    Resources:
    3
    Models:
    1
    Maps:
    2
    Resources:
    3
  4. Cronix

    Cronix

    Joined:
    Jun 18, 2009
    Messages:
    27
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    That'll do :) Thx