Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

[cmdcancelbuild] is hardcoded to esc button?

Discussion in 'World Editor Help Zone' started by CaptainHero, Nov 19, 2015.

  1. CaptainHero

    CaptainHero

    Joined:
    Sep 30, 2012
    Messages:
    197
    Resources:
    1
    Spells:
    1
    Resources:
    1
    Hey i was just wondering if it's just me or if it is hardcoded.

    If you edit the customkey.txt or import the edited commandstring.txt the following command "cancel build" still keeps the original hotkey "esc" (512) regardless if you changed it to "V".

    [cmdcancelbuild]
    Art=CommandCancel
    Tip=(|cffffcc00V|r) Cancel
    Hotkey=V
    Buttonpos=3,2

    Cheers thanks in advance!
     
  2. Legal_Ease

    Legal_Ease

    Joined:
    Feb 8, 2013
    Messages:
    1,453
    Resources:
    28
    Icons:
    11
    Packs:
    1
    Skins:
    2
    Maps:
    10
    Template:
    1
    Tutorials:
    3
    Resources:
    28
    Try it.
     
  3. Zwiebelchen

    Zwiebelchen

    Joined:
    Sep 17, 2009
    Messages:
    7,014
    Resources:
    12
    Models:
    5
    Maps:
    1
    Spells:
    1
    Tutorials:
    1
    JASS:
    4
    Resources:
    12
    Might be hardcoded, yes.
     
  4. Dat-C3

    Dat-C3

    Joined:
    Mar 15, 2012
    Messages:
    2,552
    Resources:
    10
    Models:
    1
    Maps:
    5
    Spells:
    3
    Tutorials:
    1
    Resources:
    10
    You could try hiding it instead and make a custom ability version of it to counter the hardcoded issue however your map will no longer be friendly for Mac's I think. . . People should be using PC's for games anyways.