1. Updated Resource Submission Rules: All model & skin resource submissions must now include an in-game screenshot. This is to help speed up the moderation process and to show how the model and/or texture looks like from the in-game camera.
    Dismiss Notice
  2. DID YOU KNOW - That you can unlock new rank icons by posting on the forums or winning contests? Click here to customize your rank or read our User Rank Policy to see a list of ranks that you can unlock. Have you won a contest and still haven't received your rank award? Then please contact the administration.
    Dismiss Notice
  3. Lead your forces to battle in the 15th Techtree Contest. The call is yours, commander!
    Dismiss Notice
  4. The reforging of the races is complete. Come see the 14th Techtree Contest Results.
    Dismiss Notice
  5. It's time to choose your horse in the race - the 32nd Modeling Contest Poll is up!
    Dismiss Notice
  6. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

Who can convert this

Discussion in 'Requests' started by Steel_Stallion, Sep 15, 2008.

  1. Steel_Stallion

    Steel_Stallion

    Joined:
    Nov 26, 2007
    Messages:
    1,638
    Resources:
    1
    Maps:
    1
    Resources:
    1
    For some reason, every time I try converting this it gives me a BLP file thats 0 bytes and bytes me in the ass.

    TDB tried and failed also, so now I suspect somethings wrong with the file.

    Who will rape this tga and make it blp for me?

    Do not make it smaller, keep it 1024x1024 and high quality, file size doesnt concern me. Please.
     

    Attached Files:

    Last edited: Sep 15, 2008
  2. Fengik

    Fengik

    Joined:
    Mar 12, 2007
    Messages:
    62
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Done ^^
    -Updated
     

    Attached Files:

    Last edited: Sep 15, 2008
  3. Need_O2

    Need_O2

    Joined:
    Aug 24, 2007
    Messages:
    2,880
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    First Convert it to PNG (open with photoshop and save as png) then to BLP
     
  4. Fengik

    Fengik

    Joined:
    Mar 12, 2007
    Messages:
    62
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Done- i was quite sure i did that first tho...
     
  5. kevv2

    kevv2

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    1,102
    Resources:
    0
    Resources:
    0
  6. Steel_Stallion

    Steel_Stallion

    Joined:
    Nov 26, 2007
    Messages:
    1,638
    Resources:
    1
    Maps:
    1
    Resources:
    1
    Total kill count = 4.

    In game its completly white, yes I tried deleting and re doing the imports, yes I checked if the imports paths are correct. And yes I know this because I have a loading screen that works with the same path but is really stretched, blurry and ugly.

    1024x1024 BLP conversion, come on people it cant be that hard?
     
  7. Need_O2

    Need_O2

    Joined:
    Aug 24, 2007
    Messages:
    2,880
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    "file size doesnt concern me"
    it concerns me for DL/UP

    I can see it on War3ModelEditor
    But I think It "HAS" to be 512x512 so it wont work I guess (not tested ingame)
     
    Last edited: Oct 21, 2008
  8. DonDustin

    DonDustin

    Joined:
    Jun 15, 2006
    Messages:
    2,294
    Resources:
    1
    Tutorials:
    1
    Resources:
    1
    ok here is the loading screen.

    the blp path is: Loadscreen512x512.blp

    and 512x512 should be enough^^
     

    Attached Files:

  9. HappyTauren

    HappyTauren

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Messages:
    8,408
    Resources:
    87
    Models:
    61
    Icons:
    23
    Packs:
    1
    Tutorials:
    2
    Resources:
    87
    1024X1024 blp file doesn't work, neither does TGA. So your choice is 512X512 BLP or 2X256X512+2X512X512 tga. I'd personaly go for 512X512 BLP, since, for christ's sake, loading screen is so unimportant.

    Here is utterly compressed version, cause I don't want to DL 1.5MB just because of a stupid loading screen, that tells me absolutely nothing.
     

    Attached Files:

  10. Steel_Stallion

    Steel_Stallion

    Joined:
    Nov 26, 2007
    Messages:
    1,638
    Resources:
    1
    Maps:
    1
    Resources:
    1
    OK fine... You guys got me..

    512x512 it is, problem fixed...
     
  11. TheDivineBoss

    TheDivineBoss

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Messages:
    4,562
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    See? Told you it was your fault.
     
  12. Just_Spectating

    Just_Spectating

    Joined:
    May 16, 2007
    Messages:
    7,022
    Resources:
    46
    Models:
    11
    Icons:
    9
    Skins:
    26
    Resources:
    46
    waste of space.

    its not like the whole game is the loading screen.
     
  13. Steel_Stallion

    Steel_Stallion

    Joined:
    Nov 26, 2007
    Messages:
    1,638
    Resources:
    1
    Maps:
    1
    Resources:
    1
    I did, the result was a total of 2 Megabytes. Way too much.
     
  14. Need_O2

    Need_O2

    Joined:
    Aug 24, 2007
    Messages:
    2,880
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    lulz
     
  15. Vercas

    Vercas

    Joined:
    Dec 9, 2007
    Messages:
    2,604
    Resources:
    1
    Spells:
    1
    Resources:
    1
    Why do you say 1024x1024 doesn't works? :xxd:
    It works for me :xxd: