1. Updated Resource Submission Rules: All model & skin resource submissions must now include an in-game screenshot. This is to help speed up the moderation process and to show how the model and/or texture looks like from the in-game camera.
    Dismiss Notice
  2. DID YOU KNOW - That you can unlock new rank icons by posting on the forums or winning contests? Click here to customize your rank or read our User Rank Policy to see a list of ranks that you can unlock. Have you won a contest and still haven't received your rank award? Then please contact the administration.
    Dismiss Notice
  3. Let your favorite entries duke it out in the 15th Techtree Contest Poll.
    Dismiss Notice
  4. Weave light to take you to your highest hopes - the 6th Special Effect Contest is here!
    Dismiss Notice
  5. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

[Import] teach me the Correct way to import my downloaded model

Discussion in 'World Editor Help Zone' started by Neil Aldrin, Apr 17, 2018.

  1. Neil Aldrin

    Neil Aldrin

    Joined:
    Apr 15, 2018
    Messages:
    13
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Hey, the model i downloaded was a Lich King model. In the picture, the Lich King has helmet and a sword but when i imported it in game and played it, the helmet and sword is missing or somehow invisible because it also showed a color glow on the sword. Is it me that i'm doing it wrong? or is the model broken or has missing stuffs?

    The Link to the model has been deleted by a staff member after i asked him to help me. But i still have the files.

    Nevermind the Zip file, the only different thing inside it is the readme text

    Thanks!
     

    Attached Files:

  2. Daffa

    Daffa

    Joined:
    Jan 30, 2013
    Messages:
    8,140
    Resources:
    30
    Packs:
    1
    Maps:
    9
    Spells:
    18
    Tutorials:
    2
    Resources:
    30
    Do you check the readme?

    Anyway, the blp should point to a certain path. Check that path in Magos Model Editor and in Import Manager, set the blp path to that path.
     
  3. Neil Aldrin

    Neil Aldrin

    Joined:
    Apr 15, 2018
    Messages:
    13
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    I checked the readme but there are no paths inside it... anyways my problem is already fixed... thanks for replying though.