1. A slave to two rhythms, the 22nd Terraining Contest is here.
    Dismiss Notice
  2. The heavens smile on the old faithful. The 16th Techtree Contest has begun.
    Dismiss Notice
  3. The die is cast - the 6th Melee Mapping Contest results have been announced. Onward to the Hive Cup!
    Dismiss Notice
  4. The glory of the 20th Icon Contest is yours for the taking!
    Dismiss Notice
  5. Shoot to thrill, play to kill. Sate your hunger with the 33rd Modeling Contest!
    Dismiss Notice
  6. Do you hear boss music? It's the 17th Mini Mapping Contest!
    Dismiss Notice
  7. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

Sound only playing for the first time

Discussion in 'World Editor Help Zone' started by praudmur, Jun 12, 2020.

  1. praudmur

    praudmur

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    73
    Resources:
    1
    Maps:
    1
    Resources:
    1
    Hello!
    For some bizzare reason sound is only playing the first time, not second, third, etc. I am sure that this trigger runs for more than one time. I tried without stopping\deleting sound of course.
    And I tried making sound NOT 3D too.



    upload_2020-6-12_18-18-39.png

    upload_2020-6-12_18-19-53.png
     
  2. Macadamia

    Macadamia

    Joined:
    Jan 30, 2020
    Messages:
    876
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Try not to destroy the sound after playing it.

    If you destroy a sound, even if it is a global variable, you won't be able to play it again.

    Note that you don't need to destroy global sounds at all.
     
  3. praudmur

    praudmur

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    73
    Resources:
    1
    Maps:
    1
    Resources:
    1
    Indeed it worked. Thanks for the tip.
     
  4. Macadamia

    Macadamia

    Joined:
    Jan 30, 2020
    Messages:
    876
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Glad I could help ^^