• Listen to a special audio message from Bill Roper to the Hive Workshop community (Bill is a former Vice President of Blizzard Entertainment, Producer, Designer, Musician, Voice Actor) 🔗Click here to hear his message!
  • Read Evilhog's interview with Gregory Alper, the original composer of the music for WarCraft: Orcs & Humans 🔗Click here to read the full interview.
  • The Hive's 22nd Icon Contest: Creep Abilities is now concluded, time to vote for your favourite set of icons! Click here to vote!
  • ✅ The POLL for Hive's Texturing Contest #34 is OPEN! Vote for the TOP 3 SKINS! 🔗Click here to cast your vote!
  • ✅ The POLL for Hive's Techtree Contest #20 is OPEN! Vote for the TOP 3 FACTIONS! 🔗Click here to cast your vote!

Romanian Gathering

Status
Not open for further replies.
Hmm... de ce vbiti in engleza, dak e adunare pt romani? pana acuma numai in romana ati vbit si ati dat-o in engleza :)).

Anyway, thanks for the greetings =].

AntoMarc, cand am facut contu abia incepusem proiectu si e cam de mult faza... intre timp am renuntat la ala, m-am lasat de modding, am inceput alt RPG, am renuntat si la ala :)). Pe moment fac terrain-ul (nush cum sa zic in romana) pt harta unuia... makr aia sa termin. Si cred ca e timpu sa modific informatiile la contul de aici, ca sunt vechi deja :| (eu sunt activ pe thehelper.net in principal).

TDR, in mijlocul verii? :P naspa de tn

13_placinta_cu_mere2_1.jpg

Cum doresti!

eu mă culc când mi se face somn, adică de obicei în intervalul 10pm - 7am sau nu dorm deloc. De trezit mă trezesc tot aşa aiurea, depinde de caz, în intervalul 6am - 3pm. În caz de oboseală extremă, după nopţi nedormite rezultate în urma predării unui proiect, cum ajung acasă pe la 5-6 pm, mă culc şi mă trezesc a doua zi pe la 12pm.

a, şi în timpul liber dacă nu-s la bere cu prietenii atunci ori modelez, desenez, pictez, ori cânt la chitară şi tobe ori pierd vremea fără să fac nimic (de obicei mă uit aiurea pe youtube sau pe discovery/national geographic) sau pierd zile întregi cu oblivion sau civ4.

In timpul liber ori pe la o bere cu prietenii sau la o plimbare cu fata, desenez, stau pe calc sau am cursuri de dansuri sau spectacole. De obicei pe calc fac web design, cam asta imi ocupa tot timpul. Cand ma plictisesc de web design mai fac un Diablo II sau ceva terraining in WE :D.

shit, eu am vrut sa pun intrebarea asta :D
doar hiphop si putin r'n'b

---Foreign---
Eminem
Chamillionaire
D12
2Pac
Krayzie Bone
Pastor Troy
T.I.
DMX
The Game
Xzibit
T-Pain
Akon
Swizz Beatz
Kanye West
Cypress Hill
Busta Rhymes
Rick Ross
Obie Trice
50 Cent
Three 6 Mafia
Nas
Bun B
Bone Thugs N Harmony
Nelly
Tony Yayo
Twista
Jay-Z
Notorious B.I.G.
Jedi Mind Tricks
Ice Cube
Lloyd Banks
Dr. Dre
Bizzare
Common
Bonecrusher
Pimp C
Cashis
Young Buck
Yung Wun
Fort Minor
Young Jeezy

---Romanian---
Parazitii
La Familia
Zale
Bitza
Spike
Cabron
Shobby
Cedry2k
Arssura
Anonim
Barac
Bani Gheata
Grasu' XXL
RACLA
CTC
K-gula
Chucho
Don Baxter
Verbal
Pacha Man
Kartel
B.U.G. Mafia
Iony
M&G
Brugner
Skizzo Skillz
Piedici Lirice ;)
VeritaSaga
Morometzii
6ase:6ase
Il-Egal
Da Hood
RapArta
C.I.A.
Paco

c'n'p de pe hi5 meu :p

metallica, pantera, slayer, kreator, testament, exodus, artillery, sepultura, judas priest, in flames, arch enemy, devildriver, immortal, behemoth, dimmu borgir, cradle of filth, rammstein, soilwork. cam asta ascult in mod normal, si multi altii de la care nu-mi plac decat cateva melodii.

Oho, lunga lista ady :)) Eu ascult o mare parte din acea lista, dar nu toate melodii lor. In general imi place hip-hop-ul romanesc mai vechi... ca trupe, in winamp am asa: RACLA, CTC, Parazitii, BUG Mafia, La familia, Bitza, Carbon, Piratz Klan, Anonim, Ad Litteram, Veritasaga, Spike, Grasu XXL. Strainasi asc si d-aia da mi-e lene sa-i listez :)).

am cam lasat hip-hopul romanesc deoparte de ceva timp. n-au mai aparut prea multe albume (cel putin la mine in oras). in 2005 trebuia sa iau bani de la tata din portofel ca sa pot sa cumpar tot ce iesea.
anu asta n-am cumparat decat albumu lui Puya. e tot ce a ajuns pana la mine in Sebes :P

am trecut la straini de un an incoace. In America tot timpu gasesti piese noi (nu ma refer la lil' wayne sau 50 cent) :))

Status
Not open for further replies.
Back