• Listen to a special audio message from Bill Roper to the Hive Workshop community (Bill is a former Vice President of Blizzard Entertainment, Producer, Designer, Musician, Voice Actor) 🔗Click here to hear his message!
  • Read Evilhog's interview with Gregory Alper, the original composer of the music for WarCraft: Orcs & Humans 🔗Click here to read the full interview.
  • The Hive's 22nd Icon Contest: Creep Abilities is now concluded, time to vote for your favourite set of icons! Click here to vote!
  • ✅ The POLL for Hive's Texturing Contest #34 is OPEN! Vote for the TOP 3 SKINS! 🔗Click here to cast your vote!
  • ✅ The POLL for Hive's Techtree Contest #20 is OPEN! Vote for the TOP 3 FACTIONS! 🔗Click here to cast your vote!

Romanian Gathering

Status
Not open for further replies.
Ateu

da am vazut terenul lui HT nu e cu nimic mai original ca al tau defapt l-am vazut la o gramada idea aia inainte , iar nimeni nu a mai facut un terrain Naaru pana acum si Gilles a zis ca trebuie sa fie original deci cum zici tu favoritism

Restaurant :P si Câine ca sa incepem de la inceput . Da le-am vazut la stiri omg sunt penibile . Apropo de nimic se pare ca doar noi 3 mai postam :( .

Lemne
~20% din membrii sunt activi (poate chiar mai putini). da click pe members list si-ti da o lista cu sute de pagini.
stie careva site-ul ddayworld.com? acolo e mai rau. are peste 11.000 de membrii si posteaza doar vreo 20 de persoane.

Nebunie

Nu Anto,pe asta nu o stiu

Ah nu este problema de membri care nu posteaza,aceia sunt doar cei care submiteaza resurse,dupa care se intorc doar ca sa mai submiteze inca o resursa noua,de obicei 20% au 0 posts.

Multi sunt ascunsi,asemenea lui BD,salutari!

Iar ce sa zic,pe alte forumuri treburile stau altcumva,pe Dota de exemplu au peste 2 milioane de membri registrati si de obicei cam 1 milion sunt activi.

Dar cat de multi sunt ei,nici nu se masoara cu vreunu dintre noi,multi fiind spammeri cretini care nu au experienta in WE.

Renascut . Cum nu o sti ? Baiatu care dintr-o pauza de 2 luni de wow a facut 3 campanii de warcraft si a invatat foarte bine triggerele si acum iar e in wow ...

Oral . Prima campanie e doar pe Hive dar nu e foarte reusita povestea nu e originala iar terenul nu e bun in unele parti , oricum ultima e destul de buna ( doar eu o am ) terenul e mai bine facut totusi mai sunt probleme in unele parti a da si sunt multe probleme de scriere in prima asta e inca o parte proasta in rest e buna pacat ca nu are AI ...
Si mai stiu pe cineva care a facut o campanie Anduwar3 poate il stiti nu e pe hive dar a pus-o pe multe site-uri nu am apucat niciodata sa vorbesc cu el desi il am de 3 luni pe mess ... La aia doar povestea nu e buna in rest are de toate si pacat ca nu are modele custom :( .

Eretic , scuze ca nu am mai intrat in grup am uitat :( , bravo NH ;) , Eu lucrez la campania aia defapt astept modelele si la un skin ( primul oficial ... )

Ateu,insa eu cred in Dumnezeu.

Toate bune si frumoase pe aici,have fun BD,mult noroc Anto,stii,doar vorbim pe Yahoo! si te ajut.

Si cat despre Daelin,el avea invitatie inca de la inceput,a fost primu roman pe care l-am vazut pe Hive,prin iunie 2007.El ma dus catre BD si usor usor am inceput sa caut romani.

Mai e si narujutsu,care si-a facut website si numai intre pe Hive,in rest,suntem o familie fericita:grin:

User :)) ca nu imi vine nimic altceva in minte acum ... si eu am jucat C&C mi-a placut mult jocul pacat ca nu il mai am in calculator ... si de maine lucrez la Fire Mage sper sa prind macar unul din primele 3 locuri .

Status
Not open for further replies.
Back