• 🏆 Texturing Contest #33 is OPEN! Contestants must re-texture a SD unit model found in-game (Warcraft 3 Classic), recreating the unit into a peaceful NPC version. 🔗Click here to enter!
  • ✅ Time to vote for the top 3 models! The POLL for Hive's 6th HD Modeling Contest: Mechanical is now open! 📅 Poll close on July 16, 2024! 🔗 Cast your vote now!
  • ✅ The POLL for Hive's Texturing Contest #33 is OPEN! Vote for the TOP 3 SKINS! 🔗Click here to cast your vote!

Missing Requirement Tooltip

Status
Not open for further replies.
Level 3
Joined
Sep 26, 2009
Messages
61
This may come off as a bit of a noob question. In my map I have 14 buildings, 11 of them work fine, but the other 3 aren't showing their resource and time requirements, anyone know what the problem might be?
 

Dr Super Good

Spell Reviewer
Level 64
Joined
Jan 18, 2005
Messages
27,233
No idea what you must have done. I can not seem to recreate your problem.

Please send me the map and describe where the problem is. I will need it to debug and find a solution to this problem. You can send me a private message if it is a top secret project or provide me with any generic extract like a specially made example map to show off the problem (if you are not comfortable sharing your map).
 
Level 3
Joined
Sep 26, 2009
Messages
61
nvm, i figured it out, it was a problem with the builder's command card. the three buildings with a problem had their requirements set to *blank* when they should have been set to (none) and apparently requirements supersede cost on the command card. thanks anyways.
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top