1. Find your way through the deepest dungeon in the 18th Mini Mapping Contest Poll.
    Dismiss Notice
  2. A brave new world lies beyond the seven seas. Join the 34th Modeling Contest today!
    Dismiss Notice
  3. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
Hive 3 Remoosed BETA - NOW LIVE. Go check it out at BETA Hive Workshop! Post your feedback in this new forum BETA Feedback.
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

hidden units

Discussion in 'Modeling & Animation' started by Uncle Fester, Sep 19, 2011.

  1. Uncle Fester

    Uncle Fester

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    1,477
    Resources:
    124
    Models:
    82
    Icons:
    41
    Packs:
    1
    Resources:
    124
  2. -Peper-

    -Peper-

    Joined:
    Jun 28, 2010
    Messages:
    3,005
    Resources:
    13
    Models:
    10
    Icons:
    1
    Packs:
    1
    Tutorials:
    1
    Resources:
    13
    It is on War3Patch.mpq.
     
  3. Uncle Fester

    Uncle Fester

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    1,477
    Resources:
    124
    Models:
    82
    Icons:
    41
    Packs:
    1
    Resources:
    124
    ....should be, they aren't there. I've checked that already.... btw, i should mention that i upgraded my warcraft via Warcraft Version Switcher (Wvs). Downloaded that tool from dota-utilities. I can see them in Warcraft 3 editor, but not in Magos. I can perfectly use them in WC3, even in self-made maps, but in Magos they are nowhere.
     
  4. -Peper-

    -Peper-

    Joined:
    Jun 28, 2010
    Messages:
    3,005
    Resources:
    13
    Models:
    10
    Icons:
    1
    Packs:
    1
    Tutorials:
    1
    Resources:
    13
    Add paths to the listfile on listfile folder. Make one named War3Patch.txt and add paths like 'Units/Other/UndeadCar/Undeadcar.mdx'
     
  5. Uncle Fester

    Uncle Fester

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    1,477
    Resources:
    124
    Models:
    82
    Icons:
    41
    Packs:
    1
    Resources:
    124
    YES!!! That did it! THX a lot dude. Will give u rep for your help. It fixed it exactly! :ogre_haosis: