1. Are you planning to upload your awesome model to Hive? Please review the rules here.
    Dismiss Notice
  2. Updated Resource Submission Rules: All model & skin resource submissions must now include an in-game screenshot. This is to help speed up the moderation process and to show how the model and/or texture looks like from the in-game camera.
    Dismiss Notice
  3. DID YOU KNOW - That you can unlock new rank icons by posting on the forums or winning contests? Click here to customize your rank or read our User Rank Policy to see a list of ranks that you can unlock. Have you won a contest and still haven't received your rank award? Then please contact the administration.
    Dismiss Notice
  4. Ride into the sunset with the 32nd Modeling Contest. The contest is optionally paired. Best of luck, people!
    Dismiss Notice
  5. This adventure has come to an end. Congratulate our heroes in the 16th Mini Mapping Contest Results.
    Dismiss Notice
  6. From the gates of hell, the 5th Special Effect Contest Results have emerged.
    Dismiss Notice
  7. Race against the odds and Reforge, Don't Refund. The 14th Techtree Contest has begun!
    Dismiss Notice
  8. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

Hexagon

Submitted by Nasrudin
This bundle is marked as approved. It works and satisfies the submission rules.
Keywords:
tree
Contents

Hexagon (Model)

  1. Thunder_eye

    Thunder_eye

    Joined:
    May 19, 2004
    Messages:
    265
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    As expected by Nasrudin :p
     
  2. darkblade65

    darkblade65

    Joined:
    Jan 22, 2006
    Messages:
    14
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    this is a stupid question and i know you prolly dont look at these posts since this is like 3 months old but, do u know how i go about importing this 'doodad' instead of unit, into the WE so i can palce it?because im thinking its different than importing a unit kind of and im pretty stuck. nice job btw =)
     
  3. lF.ll.lR.lE

    lF.ll.lR.lE

    Joined:
    Feb 22, 2006
    Messages:
    29
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    good um not that biga hit but good very good
     
  4. Mr.Bombshell

    Mr.Bombshell

    Joined:
    Mar 1, 2006
    Messages:
    24
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    to darkblade
    just assign it like you would a unit. In the object editor go to the tab "doodads" and find the doodad you want to replace with this model. Then go to "art-model file" and use the imported model "tree6"....and then change "art-replaceable textures to the skin for this model. and change model variations to 1...it should work.
     
  5. cooperlsxl

    cooperlsxl

    Joined:
    Jul 23, 2009
    Messages:
    16
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    I coudlnt get to work. but looks good.
     
  6. merdren

    merdren

    Joined:
    May 28, 2009
    Messages:
    53
    Resources:
    1
    Tutorials:
    1
    Resources:
    1
    you have to restart editor also
     
  7. PrinceOfThaWest

    PrinceOfThaWest

    Joined:
    Mar 6, 2008
    Messages:
    1,031
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    It disappears when I get over it with my camera, I am not sure is that just my bug or...
     
  8. Mr. Gameplay Knowledge

    Mr. Gameplay Knowledge

    Joined:
    Apr 11, 2015
    Messages:
    524
    Resources:
    0
    Resources:
    0