1. Updated Resource Submission Rules: All model & skin resource submissions must now include an in-game screenshot. This is to help speed up the moderation process and to show how the model and/or texture looks like from the in-game camera.
    Dismiss Notice
  2. DID YOU KNOW - That you can unlock new rank icons by posting on the forums or winning contests? Click here to customize your rank or read our User Rank Policy to see a list of ranks that you can unlock. Have you won a contest and still havn't received your rank award? Then please contact the administration.
    Dismiss Notice
  3. We have recently started the 16th edition of the Mini Mapping Contest. The theme is mini RPG. Do check it out and have fun.
    Dismiss Notice
  4. Dismiss Notice
  5. The Highway to Hell has been laid open. Come along and participate in the 5th Special Effect Contest.
    Dismiss Notice
  6. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

[General] Help with Custom "Gold Mine" Please!

Discussion in 'World Editor Help Zone' started by Sideblade, Aug 18, 2013.

  1. Sideblade

    Sideblade

    Joined:
    Aug 17, 2013
    Messages:
    63
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Ok so I want to create a "gold mine" that has to be built using a Peasant. Once built it generates 10 gold a second (No workers need to enter the mine) it can be upgraded 15 times and generates more gold the higher it is. Similar to Trolls vs Elves. Any help would be great thanks :) :goblin_good_job:
     
  2. Maker

    Maker

    Joined:
    Mar 6, 2006
    Messages:
    9,181
    Resources:
    17
    Maps:
    2
    Spells:
    14
    Tutorials:
    1
    Resources:
    17
  3. Sideblade

    Sideblade

    Joined:
    Aug 17, 2013
    Messages:
    63
    Resources:
    0
    Resources:
    0
  4. Maker

    Maker

    Joined:
    Mar 6, 2006
    Messages:
    9,181
    Resources:
    17
    Maps:
    2
    Spells:
    14
    Tutorials:
    1
    Resources:
    17
    Check the "How to Use" part...
     
  5. Sideblade

    Sideblade

    Joined:
    Aug 17, 2013
    Messages:
    63
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    The use part doesn't make much sense to me :? :vw_sad:
     
  6. Mythic

    Mythic

    Media Manager

    Joined:
    Apr 24, 2012
    Messages:
    7,853
    Resources:
    107
    Models:
    91
    Icons:
    5
    Maps:
    3
    Spells:
    6
    Tutorials:
    2
    Resources:
    107
    Usually, every approved spell in the Hive has a setup. Configure it in the setup. Set what kind of resource, the amount, the interval per generate, and the type of unit.
     
  7. Sideblade

    Sideblade

    Joined:
    Aug 17, 2013
    Messages:
    63
    Resources:
    0
    Resources:
    0
  8. Malhorne

    Malhorne

    Joined:
    Sep 14, 2012
    Messages:
    2,330
    Resources:
    6
    Spells:
    4
    Tutorials:
    1
    JASS:
    1
    Resources:
    6
    A setup part in the beggining of the code that explains what you can change.
    You don't need to understand the whole code.