1. Updated Resource Submission Rules: All model & skin resource submissions must now include an in-game screenshot. This is to help speed up the moderation process and to show how the model and/or texture looks like from the in-game camera.
    Dismiss Notice
  2. DID YOU KNOW - That you can unlock new rank icons by posting on the forums or winning contests? Click here to customize your rank or read our User Rank Policy to see a list of ranks that you can unlock. Have you won a contest and still havn't received your rank award? Then please contact the administration.
    Dismiss Notice
  3. We have recently started the 16th edition of the Mini Mapping Contest. The theme is mini RPG. Do check it out and have fun.
    Dismiss Notice
  4. Choose your ride to damnation in the 5th Special Effect Contest Poll.
    Dismiss Notice
  5. The winners of the 13th Techtree Contest have been announced!
    Dismiss Notice
  6. The 13th Music Contest Poll has begun! Vote for the best tracks in this symphony of frost and flame.
    Dismiss Notice
  7. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

GMax MDL export PROBLEM!!

Discussion in 'Modeling & Animation' started by orcfan32, Apr 30, 2005.

  1. orcfan32

    orcfan32

    Joined:
    Jul 3, 2004
    Messages:
    337
    Resources:
    1
    Tutorials:
    1
    Resources:
    1
    My models NEVER export correctly!
    I use GMax. Here is the stuff that it exported for my latest model that I am working on:
    Code (Text):
    Version {
        FormatVersion 800,
    }
    Model "MT" {
        BlendTime 150,
    }
    Sequences 2 {
        Anim "Attack" {
            Interval { 2401, 3135 },
        }
        Anim "Stand" {
            Interval { 1, 2400 },
        }
    }
    Textures 1 {
        Bitmap {
            Image "",
            ReplaceableId 1,
        }
    }
    Materials 1 {
        Material {
            Layer {
                FilterMode None,
                static TextureID 0,
            }
        }
    }
    Now, why doesn't the poly count show up or the bulk of it whatever you call it. The huge part after this coding doesn't export to the listener. Anyone know why?