1. Updated Resource Submission Rules: All model & skin resource submissions must now include an in-game screenshot. This is to help speed up the moderation process and to show how the model and/or texture looks like from the in-game camera.
    Dismiss Notice
  2. DID YOU KNOW - That you can unlock new rank icons by posting on the forums or winning contests? Click here to customize your rank or read our User Rank Policy to see a list of ranks that you can unlock. Have you won a contest and still haven't received your rank award? Then please contact the administration.
    Dismiss Notice
  3. Lead your forces to battle in the 15th Techtree Contest. The call is yours, commander!
    Dismiss Notice
  4. The reforging of the races is complete. Come see the 14th Techtree Contest Results.
    Dismiss Notice
  5. It's time to choose your horse in the race - the 32nd Modeling Contest Poll is up!
    Dismiss Notice
  6. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

Buildings

Discussion in 'World Editor Help Zone' started by BloodDrunk, Sep 9, 2012.

  1. BloodDrunk

    BloodDrunk

    Joined:
    May 11, 2012
    Messages:
    1,963
    Resources:
    1
    Maps:
    1
    Resources:
    1
    Is it possible to rotate Buildings?
     
  2. Ezekiel12

    Ezekiel12

    Joined:
    Mar 13, 2012
    Messages:
    1,058
    Resources:
    0
    Resources:
    0
  3. BloodDrunk

    BloodDrunk

    Joined:
    May 11, 2012
    Messages:
    1,963
    Resources:
    1
    Maps:
    1
    Resources:
    1
    I know how to rotate them by triggers, I need to know is it possible to rotate without triggers?
     
  4. Ezekiel12

    Ezekiel12

    Joined:
    Mar 13, 2012
    Messages:
    1,058
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Good to know..
    Do you want to rotate them in the World Editor or ingame?
     
  5. BloodDrunk

    BloodDrunk

    Joined:
    May 11, 2012
    Messages:
    1,963
    Resources:
    1
    Maps:
    1
    Resources:
    1
    In World Editor, cuz I'm not creating building through the triggers
     
  6. Ezekiel12

    Ezekiel12

    Joined:
    Mar 13, 2012
    Messages:
    1,058
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Set "Stats - Is a Building" to false and double click the unit after placing it. Now you can set the angle. After that set "Stats - Is a Building" to true again.
     
  7. BloodDrunk

    BloodDrunk

    Joined:
    May 11, 2012
    Messages:
    1,963
    Resources:
    1
    Maps:
    1
    Resources:
    1
  8. Elfansoer

    Elfansoer

    Joined:
    Aug 26, 2012
    Messages:
    122
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Do you want all of the buildings face a same different directions or randomly facing directions?
    (Or the building itself rotating at all time?)