Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

Black Terrain?

Discussion in 'World Editor Help Zone' started by jonhysone, Oct 5, 2015.

  1. jonhysone

    jonhysone

    Joined:
    Oct 29, 2012
    Messages:
    1,241
    Resources:
    1
    Maps:
    1
    Resources:
    1
    Hello guys,

    I wondered if I can make my terrain black... just like boundaries...

    Maybe by using black tile-sets or something?

    How do I do that?
     
  2. Evil seal

    Evil seal

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    238
    Resources:
    2
    Icons:
    2
    Resources:
    2
    [​IMG]

    You can use boundary on all tilesets or Outland Abyss(Exclusive to Outland).

    Hope this helps! :3
     
  3. jonhysone

    jonhysone

    Joined:
    Oct 29, 2012
    Messages:
    1,241
    Resources:
    1
    Maps:
    1
    Resources:
    1
    Hmm but I can't place Units on boundaries, I just want its texture :x
     
  4. LordDz

    LordDz

    Joined:
    May 11, 2007
    Messages:
    4,303
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Extract the outland abyss texture from the game, import it and set its filename to a different tile.
     
  5. jonhysone

    jonhysone

    Joined:
    Oct 29, 2012
    Messages:
    1,241
    Resources:
    1
    Maps:
    1
    Resources:
    1
    Thanks man, gonna spread some reps
     
  6. The outland abyss texture has a texture mistake though and does not look good if used in mass.

    Tell me if you are fine with using it, if not I can search a model for you that does the same.
     
  7. jonhysone

    jonhysone

    Joined:
    Oct 29, 2012
    Messages:
    1,241
    Resources:
    1
    Maps:
    1
    Resources:
    1
    Thanks for the little help offer, until now I have no problem using it. Maybe in the future...