1. Updated Resource Submission Rules: All model & skin resource submissions must now include an in-game screenshot. This is to help speed up the moderation process and to show how the model and/or texture looks like from the in-game camera.
    Dismiss Notice
  2. DID YOU KNOW - That you can unlock new rank icons by posting on the forums or winning contests? Click here to customize your rank or read our User Rank Policy to see a list of ranks that you can unlock. Have you won a contest and still havn't received your rank award? Then please contact the administration.
    Dismiss Notice
  3. The Lich King demands your service! We've reached the 19th edition of the Icon Contest. Come along and make some chilling servants for the one true king.
    Dismiss Notice
  4. The 4th SFX Contest has started. Be sure to participate and have a fun factor in it.
    Dismiss Notice
  5. The poll for the 21st Terraining Contest is LIVE. Be sure to check out the entries and vote for one.
    Dismiss Notice
  6. The results are out! Check them out.
    Dismiss Notice
  7. Don’t forget to sign up for the Hive Cup. There’s a 555 EUR prize pool. Sign up now!
    Dismiss Notice
  8. The Hive Workshop Cup contest results have been announced! See the maps that'll be featured in the Hive Workshop Cup tournament!
    Dismiss Notice
  9. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

War3ModelEditor error

Discussion in 'Warcraft Editing Tools' started by Dark_Spyro_003, Dec 26, 2006.

  1. Dark_Spyro_003

    Dark_Spyro_003

    Joined:
    Aug 26, 2005
    Messages:
    71
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Hi all, i could use the war3modeleditor before i reinstalled windows, but now it gives error "Unable to create Direct 3D device". And at the Direct 3D device tests everything went perfectly. Can anyone please help me?
     
  2. HappyTauren

    HappyTauren

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Messages:
    8,414
    Resources:
    87
    Models:
    61
    Icons:
    23
    Packs:
    1
    Tutorials:
    2
    Resources:
    87
    lol, reinstal video driver (ati or nVidia)
     
  3. W!†A_cRaft

    W!†A_cRaft

    Joined:
    Dec 25, 2006
    Messages:
    94
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Can anyone help me with this. I downloaded Yobgul's File Converter and the zip archive didnt contain the two files Im suppose to copy to the WC3 folder on my computer, like it is said in the readme file. Can anyone link those two files here???? When i opened the zip archive it only contained
    Code (Text):
    ReadMe
    file, War3.exe, War3FileConverter.exe, storm.dll and game.dll AND NOWHERE
    COULD I FIND ijl15.dll and mss32.dll
    Can someone post me here the missing files????? Please i need them so i would be able to model
     
  4. Xlightscreen

    Xlightscreen

    Joined:
    Oct 2, 2005
    Messages:
    389
    Resources:
    2
    Models:
    1
    Icons:
    1
    Resources:
    2
    mmk well don't bother to mess with the yogus file converter. all you have to do is open up the mdl or mdx in the Warcraft 3 model editor. and then save as to whatever file you choose.
     
  5. Kensitu

    Kensitu

    Joined:
    Aug 23, 2006
    Messages:
    18
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    can you use the MPQmaster to delete the (PROTECTING MAP) files?
    if you could, how? please tell me, TY
     
  6. W!†A_cRaft

    W!†A_cRaft

    Joined:
    Dec 25, 2006
    Messages:
    94
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    The problem is I cant open Warcraft 3 Model editor coz i dont have registry of WC3
     
  7. Kimbo

    Kimbo

    Joined:
    Jun 3, 2005
    Messages:
    7,656
    Resources:
    144
    Models:
    18
    Icons:
    110
    Packs:
    3
    Skins:
    9
    Tutorials:
    4
    Resources:
    144
    and you cant use yobguls cuz you dont have a registery.
    and next time make a thread and dont hijack other peoples thread, some goes with that other fella.

    Author: You need to have the latest patch(or the near latest) and you need the latest DirectX, you do not have the latest directX thus it wont work.
     
  8. Deep Sea Kraken

    Deep Sea Kraken

    Joined:
    Dec 29, 2006
    Messages:
    1,009
    Resources:
    6
    Models:
    6
    Resources:
    6
    where can i get the model editor?
     
  9. Kimbo

    Kimbo

    Joined:
    Jun 3, 2005
    Messages:
    7,656
    Resources:
    144
    Models:
    18
    Icons:
    110
    Packs:
    3
    Skins:
    9
    Tutorials:
    4
    Resources:
    144
    Model editor isnt really a model editor, it just adds things like particle emitters, cameras and can remove anims and edit the data of some models. The actual model editor in it can do nothing much but move and resize things.

    Agro posted the link to it, heres the link:
    http://magos.thejefffiles.com/War3ModelEditor/

    and ...well... grr..nvm.. =_=
     
  10. Dark_Spyro_003

    Dark_Spyro_003

    Joined:
    Aug 26, 2005
    Messages:
    71
    Resources:
    0
    Resources:
    0